Alıntı:
mete_han´isimli üyeden Alıntı
bu motora para bağlayanın aklına şaşarım...
|
fiyat 3500 gayme iken akıl karı değil demiştim...am aartık taşlar yerine oturdu...mal Çin Çonla eşit fiyata geldi...sonucta o bir SUZUKI...
Alıntı:
mete_han´isimli üyeden Alıntı
bakın bu fiyat uygundur...tez alınaaa....
harbiden fiyat uygun...o paraya çin çon alacağınıza SUZUKI alın...
|
burdada fermanımı yayınladım...
Alıntı:
gokayugur´isimli üyeden Alıntı
Herkese selamlar arkadaşlar;
birkaç gündür bütün gece harıl harıl internetteyim, o site senin bu forum benim dolaş dolaş mahvoldum. Sizin forumdaki konuyu görünce hemen üye olarak aranıza katılmak istedim...
Baştan şunu belirteyim motosiklet konusunda öyle engin bilgilerim yok sadece aylarca çok araştırdım. Hevesliyim arkadaşın bir Haojini ile takılarak heveslendim gidip A2 ehliyet aldım ve artık motor hayatımın vazgeçilmezi olacak derecede beynimde...
Kısmet olursa önümüzdeki ay (Mart) ortalarında Suzuki AN 125 HK alacağım... Tabii ki çin malı olanların dışında kaliteli ve birazda uygun fiyatlı olan bi scooter aranıp duruyordum... Ben genel olarak bu türdeki seçenekleri 3 e indirdim... Alacağım scooter 1) Honda Beat 2) Yamaha cyprus rs 3) Suzuki AN 125 HK olacaktı... Şahsen Honda ve Yamaha bu segmentte tartışmasız iyi bir konumdalar...
Gelgelelim Hondaya baktığımızda ilk olarak Fiyatı 3440 YTL, ayrıca motor 100 cc, ön ve arka frenler kampana,
İki gün önce Ümraniye Namazgahtaki Yamaha bayisine gidip Cyprus RS yi inceledim. Fiyat uygun peşin 2850 vadeli 3000 YTL (plaka, herşey dahil.) motor 125 cc, ön fren disk arka kampana. oda güzel ama tipine dikkat edince motorun burnu çok sivri ve sevimsiz duruyor gibi geldi bana...
En son olarak şu an Suzuki AN 125 HK yı araştırıyorum. İnternette fiyatlar 2500 - 2900 civarında değişiyor (sanırsam plaka vs. masraflarından dolayı) motor 125 cc, ön fren disk arka kampana .Çoğu forumlarda tipinden dolayı çinliye benziyor diye ufak bir eleştiri olsada genel yorumlar oldukça kaliteli olduğunu gösteriyor. Nede olsa bu motor bir Suzuki ve bir japon. Yarın sabah kadıköye gidip genelde Kızıltoprak civarında bulunan satış temsilcilerinde motoru inceleyeceğim. ama şu an aklıma yattı bu motor...
Sizlerinde konu hakkındaki paylaşımlarınızla bizleri bilgilendirmenizi istiyorum...
|
akıllı adamın hali başka olur...işte maldan anlayan bir arkadaş...ne alacağını biliyor...
sana Suzukı bayisinden bir makina alalım dostum...Yenikapı sahilde tanığıdım bir bayi...kankam..
2390+plaka 250 diyor...uygunsa bana ulaş..537 335 22 33...bence kaçmaz...Mondı alacağına bu aslan yavrusunu almak en mantıklısı...