Alıntı:
oumar´isimli üyeden Alıntı
ybr yaaaaa işte hayalimdeki başlangıç motoru 
ancak velakin babam sağolsun hatta babaannem sağolsun TVs skutır aldı...
ama iyi oldu nede olsa yeni başlayan birisiyim.. buarada bugun ehliyet sınavına girdim,,sanırım ful çektim...önümüzdeki ay ehliyetim elimde olucak  ve ayrıca yazında hondanın eğitimine katılıp bu işte ileriye dönük temelleri atmış olucam YUPPİİİİ CUFFİ CUFFİ!!!!
ama 250lilik üstüne çıkmadan yine almk istediğim ilk motor ybr.benim motor küçük,ufacık,tefecik   olsun 78cc bile yetiyo bana,,ama beygiri neden 2.8 onu anlamadım insan ya 3 yapar ya 2 yapar yaaaa 
kütahyaMTye artık içim raht bi şekilde 1 ay sonra katılıcam...gezicem,şimdilik sadece çay içmeler bana uygun  ama yakında asfaltta da boy göstericem
şunuda eklemek istiyorum ya emrah bir ara makineyi çıkardığında haber verirmisin arka koltukta sana eşlik edip bide chopperın tadını almak istiyorum,,aaa bu arada metin abi ve büyük sınıf abilere de duyrulur,arkanızda yüksek gücü yaşamak isteyen bana yer verebilirsiniz yani...ben hayır demem   
|
Ybr aldın mı uzun mesafeleri sorunsuz alır toplu sürüşelerede katılırsın. hadi bakalım en kısa zamanda alman dileğiyle. güneş beklerken kar yağdı walla bi süre daha yatacak motor bu gidişle.benim chopperla gezelim ama ybr den vazgeçmeyesin sonra :D