evet resimler guzel o kırmızı kh ile ben yarıştım arkadaşım sana biraz bilgi verelim o motorda gorsel modifiyenın yanında motorada modifiye yapıldı motorda orta dişli değiştirildi ayrıva karburatorde değiştirildi diye biliyorum egzoz acık ve yere cok yakın motor gorsel olarak iyi fakat motora yapılan bu modifiyeler motorun omrunu kısaltır orta dişli bi etki yaparmı dersen yapar hızı artırır yarışa gelince cocuk benden uzun yol istedi karaman konya yoluna cıktık başladık yarışa ben 1. vitesde fark attım sonrada 8direk yaklaşık direk aralıgı 100m olsa 700-800m fark attım tabi benım motor 125 cc bununda etkisi var fakat aynı cc li bi motorla yarışsa gececegini tahmın ediyorum ddh(hasan)motor hakkında size daha detaylı bilgi verecektir cunku o motorun sahibiyle aynı okulda ve cok yakın arkadaş bence 100cc ler içinde kh en iyisi hasan ilk başta bisan dedi bende destekledim falat 3 sübopluları uretimden kalkacak denılınce vazgectik kanunide iyi fakat kanuni yolda daha cok bırakıyor diye duyduk dediğim gibi en mantıklısı sizin için mondial100kh fakat mart nısanda yenı modeller gelir diyorlar vaktınzı varsa bekleyin derim iyi akşamlar