Alıntı:
asm´isimli üyeden Alıntı
He he abi senden de birşey kaçmıyor
Bu sponsorluk işi adama herşeyi yaptırır (sözüm meclisten dışarı)
Bak Bülent Serttaş'a ,adam tribünlere daldı 3 tekerli motorla 
|
yahu bir yazı bu kadarmı berbat olur...bir tane teknik bişeyler paylaş ya...aç bari pıaggıoynun sitesini aynen al...veya gazeteden birileri yazıversin...oraya koy o lanet teknik detayları...bumudur fikirlerin görüşlerin...sanki kız arkadaşına kafede ayy şekerim MP 3 e bindim şöyleydi gibi...
Sedat Simavinin kemikleri sızlamazmı...

bunlara BASIN kartı veriliyor...düşünsene motogp ye bile beleş giriyorlar...
Alıntı:
kıllıtarkan´isimli üyeden Alıntı
ulen adamsın metehan abicim hürriyetle bi görüşeyim onun yerine seni alalım 
|
ben İRA reklam ajansında çalışırken Hürriyet gazetesi reklam servisine çok uğradım dostum...bunlar medya sektörünün M sini bilmezler...yazı yazmayı bile bilmiyorlar...serbest çalışmalar bunlar...arabesk...
tek isteğim dürüstlük...SIRIOn için ayrı köşe yap...niye yaptında demem hadi motosiklet yazarlığınıda geçtim...tükkan senin...ama MP3 le SIRION arasında aptal bir bağ asla kurma...
Erhan bunları silme lütfen...eğer düşünceye saygın varsa...peki neden KYMCO PEOPLE S 200 yazısını buraya açmadın..orda reklam vardı diye dimi...ama buradaki SIRION veya MP3 reklamdan nedense sayılmıyor...hani Şule Hanım ne yaparsa aynen buraya alırım yapmanında bir anlamı yok hep söylüyorum...gazeteyi okuyoruz...Hürriyetinde Ayşe Şule Hanımında ne sana ne bize bir faydası yok bence...ben yine MT nin çıkarlarına bakarım...