Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#9)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
Kan Grubu: B Rh+
07-02-2008, 22:41 PM

Alıntı:
asm´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Piaggio MP3 alanlar Daihatsu Sirion'da alabilir;aynı şey" mi denmek istiyor yazıda

Bir motorla araba kıyaslanmış ve yazıda biraz reklam havası var gibi geliyor.

Sirion yerine Copen olsa daha havadar olurdu (neyse arabaya kaymayalım fazla)
bingoooooooooooooooooooo

Ayşe Hanım her nerede yaşıyor veya yaşatılıyorsa takmış kafayı DAIHATSU ya...örnek...SABAH gazetesindeki haber...ya biz bu kadarmı aptalız...ben salakmıyım...gerzekmiyim...alnımda gerizekalımı yazıyor...

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/05/04...55CBA06A8.html

Oyuncu, otomobil ve motor meraklısı Ayşe Şule Bilgiç, "İki kişilik üstü açık otomobiller benim için her zaman ilgi çekici oldu. Mazda MX5 Miata bu konuda yıllardır favorimdi. Ta ki Daihatsu Copen'i görene kadar! Küçük, kullanışlı ve oyuncak otomobil hatları ile yeni gözdem Copen oldu. İnsanın garaja değil, evinin salonuna koymak isteyeceği bir otomobil," diyerek bu otomobile olan hayranlığını dile getiriyor.

haber tarihi 04.05.2007

yani bir geyik vardır...medyada sanılırki biz ne yazıyorsak yapılır edilir...insanların bilincaltına işlenir...çağrışım yaparmışmış...Amerikada okumaktan bunamış tipler psikoanalizler falan yapar ...toplumda medyanın etkisi adı altında bizim yazarları gazlarlar...onlarda hem reklam hem ticaret hemde baldan bir damla alabilmek için bu tarz ilişkilerini yazılarında mutlaka belirtirler...Hem Hürriyet Oto Yaşam Editörü galiba Emre Özpeynirci...

oda DAIHATSU hastası...yani sonuc şu...DAIHATSU ve Hürriyet GAzetesi arasından su sızmıyor...

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...74&yazarid=147

ÜRETİM KALİTESİ BEĞENİLİYOR

Daihatsu Türkiye Genel Müdürü Ali Haydar Bozkurt da, geçtiğimiz hafta bunu çok net ortaya koydu. Daihatsu bugün Japonya dışında büyümek istiyor ve özellikle Avrupa'da bir fabrika kurmak düşüncesinde. Türkiye'de şirketin yatırım yapılabilecek ülkeler listesinde yer alıyor. Bozkurt, "Biz de Daihatsu yöneticilerini Türkiye'ye davet ettik ve yatırım olanaklarını gösterdik. Japonlar özellikle üretim kalitesine ve Türkiye'nin lojistik imkanlarına hayran kalmışlar. Ama iş üretime geldiği zaman en önemli kriter maliyetler. Türkiye ne yazık ki, ne teşvik konusunda, ne de işçilik ve diğer girdiler konusunda Doğu Avrupa ülkeleri ile rekabet edecek düzeyde değil" diye konuşuyor.

Bu yüzden Bozkurt, Daihatsu'nun olası yatırımının Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya gibi ülkelere gitmesinin süpriz olmayacağını söylüyor. İşte size son dönemin en net örneği. Sadece 3-4 markanın mevcut yatırımlarıyla otomotiv sektörünün büyümeyeceği ortada. Bu konuda hükümete önemli görevler düşüyor. Çünkü mevcut Türk otomotiv sanayisinin artık basacak bir düğmesi kalmadı.

tamam bunlar olağan şeyler...paralı veya sponsor tarzındaki reklam ilişkileri bu sektörde normal...olay Ayşe Hanımın bu konuyu saçma sapan bir şekilde birbirine bağlamaya çalışması...SIRION ve MP3...yav bunu bize daha mantıklı şekilde anlatsa gam yemem...sen motorsiklet yazarısın hamfendi...işini yap...bizi aptal yerine niye koyuyorsun...

Konu mete_han tarafından (07-02-2008 Saat 22:52 PM ) de değiştirilmiştir..