Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#6)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
Kan Grubu: B Rh+
07-02-2008, 21:14 PM

Alıntı:
ilnapoli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
saçma sapan bir yazı ya bu kadar da işin cıvığı çıkartılmaz ki...
hay klavyene düşüncene sağlık...ben yazsam ilk olarak hemen Skull silerdi önyargılar vs...bunu okudum gazetede...baktım dalga geçer gibi bi kaç isim yazmış...bu isimler SIRIONla kıyasla falan demişler...ya vallahi çıldırıcağım...yokmu bir editör falan...sorumlu yazı işleri müdürü falan Hürriyetin...bu nasıl bir yazı mantalitesidir...amac ne...hadi motoru tüm laubalilikle yaz eyvallah...geyiğini yap paşa paşa ama SIRION nerden çıktı şimdi...araya SIRION kaynattığını anlamayacak kadar salak bir okuyucumuyum...hadi o zaman burdan 10 kişi peugeot 107 ile bir motoru kıyasla desin...demek bu saçmalığıa birileri vesile olmuş...hadi ordan...

yahu ben aptalmıyım...bir motosever olarak bu yazıyamı layığım...mahalemizin Şeküre ablası içinden geldiği gibi aklına eseni yazıyor...teknik veri yok...bir pazar günü enişteyle gezip izlenimlerini yazıyor...oh paşam...yokmu bu camiada şu işi adam gibi yapacak birileri...Hıncal Uluç gibi köşede kafasına estiğini yazıyor...yav istediğin geyiği yap ama teknik bişeylerde yaz...bişeyler kat..aha burda geyiğin tillahını ben yapıyorum...geyik yapan çok yani...hoppidik şeyler yazınca bir anlamın kalmıyor Şeküre apla...

SIRION la motor kıyasalaması(birde yoğun 5 kişilik okuyucu heyeti arzusuyla)yapmakda akıl mantık işi değil...

Konu mete_han tarafından (07-02-2008 Saat 21:16 PM ) de değiştirilmiştir..