HERKEZE mrb'LAR KÜTAHYA/GEDİZ' den AYKUT,bende aranıza olmak isterdim ama şuan motosikletim yok 19 yaşındayım 3 sene önce Ramzey 103 mopetle başladım sadece bir hevesti ama bu üç yıl içinde ne olduysa bendeki heves VAZGEÇİLMEZ BİR TUTKUYA DÖNÜŞTÜ , iki defa motosiklet ile kaza yaptım ilkincisinde arabaya yandan vurdum ama motosikletimin amortisörlerinin kendi çabalarımla daha önce karizmatik şekil dursun diye kesmiştim, kazada kesmemin çok faydası oldu 50-60 km hızla giderken arabaya yandan vurdum kesik amortisörler sayesinde takla atmadım allah korudu,neyse ikinci kazamda is zaten motor haşat bir şekilde duruyordu amortisörleri yılık tı kendi çabalarımla düzeltmiştim, Arkadaşlarımızla yaptığımız bir gezide bayır aşağı hızla inerken egzoz koptu ve kopan egzoz arka tekerleğin altına girdi takla attım o gün bügündür motosiklet randıman vermedi,yenisini almaya düşünüyordum bir TEXTİL fabrikasında çalışıyordum yeni bir motosiklet almak için para biriktiriyordum ama çalıştığım işyeri iflas edince bu hayalimden de vazgeçmek zorunda kaldım şimdi ise bir Cefede çalışıyorum aldığım haftalıklarla motosiklet parası biriktiriyorum inşllh, yaza doğrudfa bu hayalim gerçek olucak bende aranızda olmak isterdim nerde nasıl hangi şartlarda toplanıyorsunuz bu yaz nerelere gezileriniz var Biz Gediz den en az 3 EN FAZLA 10 motorla yola çıkabiliriz herkeze iyigünler...
http://kepez.blogcu.combuda benim kendi yaptığım bi site ...

buda benim kendi yaptığım bi site ...

buda benim kendi yaptığım bi site ...