Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#4305)
headhunter251

headhunter251 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kocakurt '90
Kan Grubu: A Rh-
05-02-2008, 10:31 AM

Alıntı:
slayer2694´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
allaaah çok mutluyum kardeşlerim,abilerim,arkidişlerim1 ay sonra motorum hazır allahın izniyle.az önce bursadaki arkadaşlarla her konuda anlaşmış bulunmaktayız 3-4 gün içinde ücretin bir kısmını ödüyorum onlarda başlıyorlar işlerine!!!şoppii şoppiii
Hayırlı olsun burak abi.Hadi gözünaydın
Alıntı:
muratd´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sağol umutcum darısı başınıza
bu sevincime ortak olup beni yalnız bırakmayan faruk ve umuta teşekkür ederim

gerçi umut biraz nazlı geldi ama (1,5 köfte ve sütlü kadayıf karşılığında)
Murat abiiiiHAyırlı olsun abi.Dün akşam ben gördüm senn motoru ama sen olduğunu bilmiyordum işte bilseydim
Alıntı:
just_hmz_26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.Bilecik'ten daha yeni geldim ve zar zor attım kendimi eve...Gerçekten çok yorulmuşum...Yarında Sivrihisar'a gitmem gerkiyor bu sıralar pek buralarda olamayacağım...Toplantıdan umarım istediğiniz sonucu alırsınız...Bu arada EsRiders.Net'de bazı resimler hata vermiş çıkmıyor bu durumdan dolayı hepinizden özür dilerim en kısa zamanda ilgilenmeye çalışacağım...Bi süre daha aranızda olamayacağım ve organizasyonlara katılamayacağım çünkü bazı gelişmeler oldu ve çok moralimi bozdu bu gelişmeler o yüzden Sivrihisar'dan geldikten sonra bir süre kapı dışarı çıkmamayı düşünüyorum biraz kafamı toplamam gerekli çok zor ve ağır zamanlar geçiriyorum inşallah bu dönemleride atlatırım bakalım haftaya osmangazide psikolog beyle görüşmemiz var deli teşhisi koymazsa iyidir...Bu arada buraya yazmak istedim bunları kendi içimde düşün düşün sıkıntı basıyor iyice...Daha olaylarıda yazmak istedim ama kendi sorunlarımla sizleri meşgul etmek istemedim...Hepinize iyi akşamlar ve teşekkürler...
Geçmiş olsun hamzaİrtibatı tamamen koparmayalım.Halledilmesi gereken bi sorun varsa birlikte daha kolay hallederiksÇözülmeyecek hiçbir sorun yoktur
Alıntı:
oldcityboy´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bugun ipini koparan motora binmiş.faruk yanımdaydı,saftirik düzgünce konuşmaz yaaa.neymiş murat abi 600 abs almış bende hornet 600 abs sandım murat kardeşim.meğer scootrın babasıymış...velasıl kelam adana kepap beytüş şabap,abış arası kapatmıyor değil mi yani önün acık,ne o öyle sandalyeye oturan sünnet cocuğu gibi.motora bindim mi apış aran kapanıcak

murat kardeşim şaka yapıyorum alınma,hayırlı uğurlu olsun kazsız belasız binmek nasip etsin..yakıtı az manitası bol olsun..kuyruğu yamuk yumuk gelmişsin buralara kadar.umuta bakmışsın ama köfte möfte bir umutla doğrulmaz söylim...zuhahaha..herkese selam yarın inş görüşürüz..
Galiba bi miktar haklııııııı

km/s ibresinin 2. turu atması ayrı bir zevk beaa