|
31-01-2008, 03:01 AM
Evet düşüncelerinde haklı ola bilirsin. Geçen sezon suzuki damdan düşer gibi atak yaptı. Kawasaki ise izlenimlerime göre, suzuki kadar olmasada oda önceki sezonlara göre başarı elde etti.
Benim şöyle bir düşüncem var. Marco melandri bu sezon Ducati de yarışacak ve bu geçişinden dolayı, belki değişiklik nedeni ile kendinide hazırlamış ve motive olduysa bu sezon oda ataklarda bulunacaktır. Daha önceki sezonlarda başarılara adım atmış biri Özellikle İstanbulPark ta ilk birinci olan pilot olarak Marco Paşa lakabı takıldı. Bu durumda onuda yabana atmamak gerekli.
Haa şöyle bir dezavantaj söz konusuda ola bilir. Yeni motosikletine alışamamış veya ona ters gelen bir takım olumsuzlukta ola bilir. Bu olumsuzlukları fazla göz önünde bulundurmuyorum. Çünkü bu gibi şeyleri test sürüşünde ve antremanlarda dile getirerek çözmeye çalışıyorlar. Bir röportajında ise Ducatiye geçtiği için çok mutlu olduğunu ve Kırmızının onu motive ettiğini söylemişti. Bunuda göz önünde bulundurursak, Melandri de ön sıralarda yer ala bilir.
|