Alıntı:
patriote´isimli üyeden Alıntı
Aroma yıllardır motosiklet sporuna destek veriyor.
Kaçınız Aroma'ya destek verdiniz?
Milyonlarca motosiklet kullanıcısı, sadece bir gün bir tane meyva suyu içse,
Aroma belki de yaptığı desteği iki katına çıkarır.
Bunu gören diğer firmalar da özenir ve bu spora ilgi duymaya başlar.
|
Aroma'nın bir yarış takımı olduğunu 2-3 ay önce hayatımda ilkkez piste gittiğimde öğrendim, zaten gitmesem öğrenmem imkansız gibi birşeydi, tv de yok gazetede yok, nerden bileyim ben.
Yarış takımlarının içersinde yer aldığı bir reklam filmi çekip neden TV'ye vermemişler?
Reklam politikalarında bazı yanlışlar var, demekki bu reklamdan ziyade firmanın sahiplerinin gönül verdikleri bir iş.
Zaten reklamlar her gün bir kişiye ürün satsak amaçlıda değildir, markalaşma sürecinin bir parçasıdır.
Ürünü markası sattırır, reklam markayı oluşturur.
Ben böyle bir şey için gidip meyvesuyu almam, içeceğim bir şeyi sevdiğim için alırım, politik, dini, ideolojik v.s. sebeplerle gıda seçimi yapan insanlar bana hep garip gelmiştir.
Peki sonuç kısmından emin miyiz? Yani marka büyürse motosiklet yarışlarına daha çok bütçe ayırır, diğer firmalarda bu spora ilgi duymaya başlar söyleminden.
Parayı bulan, biz artık otomobil yarış takımı kuruyoruz, çok büyüdük demesin?
Bir gerçeği kabul edelim, motosiklet yarışı Türk toplumunda sevilen bir şey değil.
Hatta bir çok spor bizim gözümüzde spor değil...
Spor nedir futbol, futbol nedir spor, merhabaynnnn
İşte bizdeki en kısır döngüde malesef bu.
Alıntı:
patriote´isimli üyeden Alıntı
saıyorum Boy bize küstü.
Ya da çok işi var.
Uzun zamandır ortalıkta görünmüyor. 
|
Boy(Mehmet) bu sıralar yarışmak için sponsor arayışında ve bu konuda bir gelişme oldu gibi ama şimdilik hem net değil, hemde söylemek bana düşmez.
Duruma göre kendisi duyuracaktır.(dönüş başlığı

)
Bu sene MT'li iki yarışçımız garanti gibi.