Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#4)
emin_arikoglu

emin_arikoglu - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: GSXR1000RR1
Kan Grubu: B Rh+
23-01-2008, 14:56 PM

Alıntı:
playboy_77´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne kadar yarışcılarımızda da hata olsada yanlış düşünüyorsunuz bence.bu kötü rolde sponsorlarda var.ben hiç görmedim bir yarışçının elinden tutanı.şuan türkiyede yarışan her sürücü kendi çabalarıyla gelmiştir.yarışçı ne kadar kötü olsada bu kişiler niye olumlu bakıp birşeyleri düzeltmeye çalışmıyor.bodozlama sürüyorlar diyorsunuz.eğitim verdilerde onlar mı almadılar.yeterli sermaye vermiyorlar sürücüye.bir yarışçı zaten çoğu şeyi kendi imkanlarıyla yapıyor.bu ülkede kaç tane kenan sofuoğlu vardır ama imkansızlıktan kendilerini ortaya koyamıyorlar.bana göre ilk sponsorlar kendilerini düzelticek bunada basın dergi ve gazetelerinde büyük yer vericekler ki kamoyunda yerini alsın.benim düşüncelerim böyle.saygılar
Alıntı:
Avrupada 600cc.de yarışmadan 1000cclik makine kullanamazken bizim yarışçıların bodozlama 1000cc ile yarış kariyerlerine başlamaları da yine küçük bir örnek. Nolur yarışan arkadaşlar bana kızmasın. Biliyorum anlar da iyi şartlarda, doğru kurallarda, adam gibi pistlerde yarışmak istiyorlar ama durum ve şartlar şu anda bu? Peki durum bu diye onları yazmamak, onlara gazete ve dergilerde az yer vermek doğru mu? Değil ama işin gerçeği bu!
aynı fikri paylaşıyorsunuz zaten

saatte 300 km hızla gidiyorum Azrail hala peşimde..
Drift Religion
Jesse Air ile uçuyorum çok memnunum ooooh hayat ne güzel