Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#36)
starblazer

starblazer - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: guzel oldu biri aldı :)
Kan Grubu: O Rh+
21-01-2008, 11:15 AM

SS ile zaten yavaş gidilmez ki , bilmeyen alır ölür bilen alır oda ölebilir.
SS leri ferrari alan adamla ya da hadi kucultelim 300 beygir bir impreza alanla
bir tutabiliriz bence bu aracı almış adam belki şehirde başına iş alır ama zaten amacı millete havan olsunsa çeker bir kafe nin önüne gelene gecene havasını atar ( Bagdat caddesinde SS lere bir bakın bakalım kac tanesi geziniyor kac tanesi kafe onunde).
hava 1500 olsada aynı trafikte aynı hızda bayıltarak gidebilirsin ki istanbulda seyahat için bu motorları almak boşa harcamak anlamına gelir ( diğer illeri katmadan).
Ama adam yollar sakinken 200 -300 gorecem diye otobana çıkıyorsa oda zaten motorun hakkıdır bu adamın hakkı oldugu anlamına gelmez.
hızlı Gitmemek için SS alınmaz kanımca . Bu motorların doğal yaşam alanları pistler , biraz ehlileştirilmişlerin de otobanlardır .
Peki GS1200 lerin kaç yaptığını bilen var mı ? birde kaç kilo olduğunu çarparsa bir aracı devirebileceğini .
Hız önemli ise bu taraftan da bakılabilir.

SS alan adam hızlı gider , elinin altında o güç varsa onu dener.
Tecrübe ve bilinç var ise zaten nerde nasıl gideceğini bilir gerisi şans , eğer ikisinden biri yok ise risk artar . Bu arabadada böyledir.

Ego , hırs , tutku bunlar zaten motorsikletin doğasında olan duygular . Normal bir adama gel motor kullan deseniz ben canıma susamadim der neden acaba.

Deli işi şeytan icadı . Bugün keşfedilseydi bence trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek bir aletti Motosiklet ( Bu fikri DD nin kitabından okumuştum buraya cuk oturdu).

Biraz daldan dala oldu ama SS ler bence hakketmiyor bukadar kötü şöhreti , insanlarla uğraşmak lazım .

Şahsen gözüme en çok hitab eden makineler SS ler , alırmısın dersen alamam almam , ama görüncede arkasından bakakaldığımı itiraf edeyim. Otobanları güzelleştiriyorlar esasında. Hatta gördükçe bunların arasından bir Kenan daha çıkar mı diye düşünmüyor değilim.

Off şaçmalamaya başladım hadi kolay gele

1000'lerce yıldır yürüyoruz bizi Avrupa kesmez