Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#7)
Gnusher

Gnusher - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Cbr 125 ve adana trafigi
Kan Grubu: B Rh+
16-01-2008, 15:31 PM

Adam büyük oranda haklı.Şehiriçi trafiğinde sürekli kullanıyorsan ya kenarlarda itilip kakılmayı göze alacaksın yada yol seninmiş gibi kullanacaksın.Serseri motorcu olur bal gibide olur.Her meslekte serseri efendi olur.Serserilik zaten motorculukla örtüşmüş bir kavramdır.Şahsen ben bu tanıma pek uymasamda motorculuğu efendilikle birebir örtüştürme çabasını hep biraz ezikçe bulmuşumdur.Yıllardır böyle oturmuş bir imaj vardır.Bakınız easyrider,hellsangels vs..Bence bu motosikletin ruhunda olan birşey.Daha öncede polis-trafik-4 tekerler 3lüsüyle ilgili bazı düşüncelerimi yazmıştım.Ben üstesinden 'makas atarak,ani kalkışlar yaparak,ışıklarda aradan geçerek ,bir sonraki göbeğe kadar gitmek yerine ara geçişlerden geçerek' geldim.Mümkün olduğu kadar temkinli olmakla beraber aynılarını yapmaya devam edeceğim.yanlış anlaşılmasın bunların sebebi kendimi anca böyle güvende hissetmem.Zaten bir kaynakta motosikletle trafikte rahat etmenin sırrının trafiğin normal akış hızından yaklaşık %15 hızlı hareket etmek olduğu yazıyordu.Benimki biraz daha yüksek oluyor demekki daha güvenli