Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#31)
Cloud

Cloud - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
14-01-2008, 09:04 AM

Alıntı:
canafar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu ortaklık beyaz eşyada aynı ürünün vestel ve regal olarak satılması gibi olmaz mı? Öyle olursa ne farkı olur? Çok da sıkılırsan regali söker vestel yapıştırırsın

Zaten Kanuniler gelirse ve birileri alırsa sanırım ilk yapacakları fellik fellik Hyosung logosu aramak olacak.
Tıpkı diğer leş Kanunilerde olduğu gibi, ya üstündeki Kanuni ismi sildirilir ya da Hyosung yapıştırılır. Hatta birileri alıpta üstüne Kawasaki yazarsa hiç şaşırmam.

Alıntı:
DARKDIAMOND´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tahminim:Burada kesinlikle Global yada Kanuni'nin kontrolünde olan bir iş yoktur.Burada S&T ve Hyosung çekişmesi vardır.Türkiye'de özellikle avrupada söz sahibi olmak,uygun bir üretim platformu gerektirir.S&T akıllı bir stratejiyle Kanun'iyle üretim ortaklığına gidecektir.Hyosung'da aynı isimle Global motor tarafından satılmaya devam edecektir.Sonraki dönemlerde ayrı modeller üretecekleri kesindir ama şu dönem aynı modelleri farklı isimlerde görmeye devam edeceğiz.Bence Global'inde üretime geçmesi an meselesidir.Yine ülkemiz kazanacak ve istihdam oluşacaktır diye pembe bir sayfa açarak bitireyim yazımı.

Keşke bu olsa, yani her ikisi de üretim yapsa. Ama Kanuni bugüne kadar üretim yaptı mı ki, yoksa montajcılıkla mı uğraştı. Haa bu arada Kanuni ismini aslında okurken uzatmadan(Kaanuunii demezseniz) hızla okursanız sanki bir japon markası gibi oluyor yav.
Kanuni üretim yaparsa bir gün, belki avrupalılar uzakdoğu markası sanabilirler isminden dolayı.
Şakası bir yana bir Türk Markası ama kaliteli bir motosiklet üretilmesini kim istemez. Ancak bu işler öyle kolay işler değil, olsaydı Kanuni bunca yıldır üretim yapardı montajcılık yerine sanırım. Bu işlerde belli kotalar ve ekonomik olarak dışa bağımlı olmalar etkilidir.
Uzatmıyalım, bekleyip göreceğiz zaten.

Konu Cloud tarafından (14-01-2008 Saat 09:11 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Ormanda yol ikiye ayrılıyordu, ben az gidileni seçtim.