Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#17)
asm

asm - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kymco Agility 125 , HYOdrive STI
Kan Grubu: AB Rh+
12-01-2008, 21:54 PM

Alıntı:
507rr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hic sorun yok yani olayda? cok normal ve etik bir davranis.

oyleyse, her yil yeni bir firma gitsin Kore'ye desin ki ST'ye "hocam sen bu modeli Kuralkan'a uretme artik, al sana 1 milyon dolar avans, ustune Dolap Beygiri yaz, ben satayim"...

ST de bunu kabul etsin. 1 yil sonra Kuralkan'in tum emek ve yatirimi bosa gitsin.

yepisyeni Dolap Beygiri motorlarinin sahibine gicik olan baska biri de sonraki yil ayni islemi yeni bir markayla (orn: Vurucam kirbaci beline) ile yapsin.

her yil bu motorlarin ustundeki ad degissin. nasilsa buna engel olan ne kanun ne de kanun uygulayicisi var. her yil ST motorun cebi para gorsun. adi da "girisimcilik" olsun.
Olanda bizim gibi kullanıcısına olsun yani

Biz müşteri olarak sitem etmekten öteye gidemiyoruz malesef

Hani broşürlerde falan fotoların altında " x firma ürünlerde değişiklik hakkını saklı tutar" yazıyor ya....işte öyle bir olay malesef

İnş. bizim istediğimiz eksende gelişir herşey

Arkadaşlar bunun Türk motor sektörü adına sevindirici bir yani yok. "Türk malını istemiyoruz" gibi anlaşılmasın.

Kullanıcılar adına(ülke adına değil bakın) maddi,manevi kayıplar olacağı için bu endişeler(yoksa tamamen yerli bir üretime karşı değiliz elbette)

düzeltme : @canafar, Regal'i Vestel'i alınca bu Regal için bir onur kaynağıdır(kendisinden büyük ve kendini ispatlamış biri tarafından alındığı için)

ama Hyo-Kanuni meselesi biraz farklı

ben en kötümser şekilde düşünürken " e hadi 1 sene satsınlarda bu şekilde, satış sonuçlarını görelim" diyorum

Konu asm tarafından (12-01-2008 Saat 21:56 PM ) de değiştirilmiştir..

Zurnada peşrev olmaz; ne çıkarsa bahtına.