Alıntı:
Seda´isimli üyeden Alıntı
Yok ama hakkını yemeyelim şimdi. Ben Name'nin başlığına "Köşe Yazıları" bölümünde 'Yazarlar' başlığından ulaştım. Rica üzerine yazılarını koymuş olabilir. Bu forumu düzenli takip edecek anlamına gelmez. Eğer durum buysa yazılanlara cevap vermemesi veya başka başlıklarda katılımının olmaması garipsenemez kanımca. Zaten gördüklerim ve duyduklarıma dayanarak rahatça söyleyebilirim ki Name bireysel reklam, prim, çevre, ün, mün vs. peşinde olmayan delikanlı ve doğal bi hatundur
Aslında bnm de üyelik tarihimle mesaj sayımı oranlarsan pek fazla katılımcı olmadığım ortaya çıkar ve boş yere kendi yüzümü kızartmış olurum  Yok hakkaten dediğin gibi biyerlerden geyik bulaştı bana da 
|
Hmm e tabi ona hiç dikkat etmedim, katılım yazar statüsündeyse, çok doğal...
Bir de yanlış anlaşılmasın, sadece düşündüm, yoksa kendisinden bir şikayetim yok, bütün yazılarını da zevkle okudum.
Hem motosiklet dünyama girdiğinden beridir(çakma motorcuyum yada yeni gelin) körfezde iki yarış oldu, ben ikisine de gittim, Name'yi iki seferde orda gördüm, bu da açıkca gösteriyor bu işe sevdalı olduğunu.
Yani aslında bunları es kaza okursa sinirlenip cevap mevap vereyim diye yeniden yazmasına vesile olsun isterdim.
Motosiklet kullanan bayanları görünce kendimle gurur duyuyorum, saçma bir durum psikologa gitmeliyim farkındayım
Motosiklet kullanan bayanların çoğalmaları lazım...(benim gibiler çoğalmasada olur

)
@
Pınar
Onlar halka değil filll