Yanlış bildiklerimizi de yazalım ki bilmediklerimiz de ortaya çıksın... Topiği kilitlemek de neyin nesi imiş? Olur mu öyle şey? Bir şeyi kilitleyeceğinize, doğruyu bulmaya çalışın bence... Hem düşünün bir kere; ateş olmayan yerde duman tütmez derler. Var bir ateş ya, hele şu duman bir dağılsın onu da göreceğin inşallah!
Alıntı:
Pınarr´isimli üyeden Alıntı
Yaaa polislerinde motosiklet ehliyet sahibi olması zorunlu dimi?
Bu durumda motorize ekibe girmek isteyen bi vatandaşın senelerce beklemesi gerekicek 600 cc üstü makine kullanıcak bi yunus olmak için..
Eee bu durumda bizim A2 ler değerlenir 600cc üstü motor kullanan yunusların maaşı artar
Ben gidip bi yunus olup geliyorum bekleyin 
|
Pınar kardeeeşşş... Polislerin motosiklet ehliyeti sahibi olması zorunlu değil! Şimdi güleceksin ama o motorize ekiplerde, örneğin yunuslar'da çalışanların da yarıya yakınının motosiklet ehliyeti yoktur! Şu kadar ki yunuslarda artçı olanların ehliyetleri olmaya bilir! Bunu nereden mi biliyorum? Bak, anlatayım:
Ben karayollarında çalışıyorum. Bizim bölge müdürlüğünü bilirsin; Zincirlikuyu'daki 12 katlı kara bina. Yunuslar da 1 yıl öncesine kadar bizim bölgenin dibinde bulunuyorlardı. Şimdi Haliç Köprüsünün altına taşındılar. Her neyse...
Bir pazar sabahı baktım, bizim yunuslardan biri almış altına Jinlun'un 250 lik cruiserlarından birini ve bölgemiz içindeki boş alanda düşe kalka sürmeye çalışıyor. Evet aynen öyle... Resmen düşüp kalkıyor... Tam bir komedi... Ulan dedim, bu nasıl bir yunustur? Yüzmeyi bilmeyen.. ay yani motosiklet sürmeyi bilmeyen yunus mu olurmuş?
Gittim sordum tabi. Meğer bunların artçı olanları motor sürmeyi bilmezlermiş? Bilahare öğrenip ehliyetlerini alırlarmış. Sonra, ayrıca bir terfi sınavından geçerlermiş ve ancak bu aşamadan sonra kendilerine motosiklet sürme yetkisi verilirmiş. Ve sıkı durun; motosiklet sürme eğitimlerinde kesinlikle yunusların resmi motosikletlerini kullanamazlarmış. Bu arkadaşımız da sırf öğrenmek ve artçılıktan sürücülüğe terfi etmek için bu motosikleti satın almış mış... Yaaa !!!