Alıntı:
ShowDown´isimli üyeden Alıntı
başka bi konu açtım emin misiniz bi resmi kanıt gönderin diye konuyu promethrus kitleyip eminiz yazmış
|
Ultra mega hiper akıllı kardeşim, bahsettiğin başlığı kilitlediğimde bir link vermiştim sana, bu başlığın link'i. Sorduğun sorunun cevabı burada, buradan devam etmek yerine yeni başlık açmışsın, onu da birleştirdim.
Bak ne demiş Ayşe Şule:
Alıntı:
|
1 Nisan 2008 tarihinde uygulanmaya başlayacak yeni trafik yasasına göre; ilk defa sürücü belgesi alanlara 2 yıllık stajyerlik uygulamasının getirilecek. Motosiklet sürücüleri için de geçerli elbette bu uygulama.Trafik Uygulama ve Denetleme Dairesi Başkan Yardımcısı Nevzat ÖNDER, "Bu yasa ile otomobil ehliyeti alacak olanlar 2 yıl stajyer sayılacak, bunun yanı sıra motosiklet ehliyeti alacaklarda 2 yıl boyunca 125cc üzerinde motosiklet kullanamayacaklardır." dedi.
|
Aksini ispatlamak şu anda sana düştüğüne göre, ararsın Nevzat Önder'i sorarsın. Saçma sapan başlıklarla insanları yanıltma lütfen. Bir iddian varsa kanıtla. Şunu da bil bir kanıt "ben baktım bulamadım demek ki yok" demekle olmaz.