Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#51)
chocolateman

chocolateman - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kanuni Tiger ch250 sound system
Kan Grubu: A Rh+
06-12-2007, 11:47 AM

Alıntı:
chopperrider´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi arkadaşım tigera arrow egzos uygulamış. çok tok güzel bi sesi var....

bu arada arkadaşlar 150-160 hatta 170 km/h süratlerinin telafuz edildiğini hayretle okudum. lütfen birazcık mantıklı makul olalım. 180 kg ağırlığında 250 cc 19-20 hp güçte bi motorun bu süratlere çıkabileceğine siz inanıyomusunuz ya da bizim inanmamızı bekliyormusunuz???

ben 500 cc 47 hp gs500 kullanıyorum. yabancı kaynaklar bu motorla ölçülen en yüksek süratin 173 km/h olduğunu söylüyo. ben de açıkçası 160 a kadar rahat hızlanıyorum ama ondan sonra bi 10 km daha hızlanmak neredeyse imkansız oluyo, inanılmaz uzun zaman ve düzlük istiyor. o yüzden ben de soranlara motorumun max. 160 km/h gördüğünü söylüyorum hiç bi tarafımdan da bişey eksilmiyo. o yüzden motorlarımızı sevelim ama lütfen abartmayalım... selamlar...
165 e kadar ben de çıktım, nerede derseniz, Konya-Antalya yolu üzerinde Seydişehir çıkışında oldukça dik bir inişte, ylmzzz ın kadran teorisi doğru olabilir, ibrede yavaş hızlanma ve yavaş düşme gibi bir görüntü var. Yokuş aşağı bu süratlere ulaşıyor, bunun yanında 8000 d den sonra redline olsa da 11 devire kadar her viteste rahat kullanabiliyorsunuz, hatta ısındıkça motor açılıyor diyebilirim. Ylmzzz ın twister ile yokladık Tiger i, üzerine yatmasına rağmen kuyruğundan kopmadı tiger. Ylmzz ın modifiyeli Twister in 140-150 gibi süratlere çıktığını düşünürsek, Tiger de 140 gibi bir sürate rahatlıkla ulaşabilmekte.

Free Motorcycle Team