Konu: [Adana - MT]
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#1976)
wodka

wodka - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Çin İşİ CroS 200:)
Kan Grubu: A Rh+
03-11-2007, 20:42 PM

Alıntı:
JaNTi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Yücel abim.Bende senin görüşlerine harfiyen katılıyorum.Bence artık Adanada motosiklete gönül vermiş insanlar olarak yeni bir oluşum oluşturmanın vakti geldi.ÇMSK haricinde senin benim gbi motosiklet sevdalılarını birleştirecek bir oluşum içine girmeliyiz.Adana da 2-3 yıldır gezi düzenleniyor,artık herkes birbirini tanıyor;kimin nasıl insan oldugunu az çok biliyor.Bence dışardan fazla mudahalenin olmiyacagı çekirdek bir kadro kurup gezileri,organizasyonları ve sosyal faliyetleri düzenliyecek bir ekip kurmalıyız...
Geziyi bir arkadaş planlar,organizasyonları başka birisi vs... Bu şekilde çekirdek bir kadro kurdugumuzda daha sonra dışardan gelen arkadaşlarımız ile beraber büyürüz.Daha onceki gbi onlarca motorcu olup birden 3-5 kişilik motorcu gruplarına bölünmeyiz.Ayrıca planlı programlı gezi yapan,toplum yararına organizasyonlar yapan ve sosyal anlamda örnek alınabilecek faliyetlerde bulunan bir grubumuzda olur.Çogumuz üniversite mezunu işinde gücünde insanlardan oluşuyor,topluma örnek bir oluşum sergiliyebilecegimize canı gönülden inanıyorum sevgili Yücel abim.Umarım motosikletci kardeşlerim beni canı gönülden destekler de artık Bursa,izmir,Antalya da ki motorculardan hiçbir eksigi olmayan bir oluşum yaratabiliriz;saygılar...
sonuna kadar arkandayım sayın_baykam

Alıntı:
ertuğrul´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
birkancım çok güzel düşünmüşsün böyle bir etkinlikte olmak bana gurur verir ..herkez üzerine düşen görevi yaparsa bu iş olur .önceleri hasan abimiz vardı cok güzel etkinlikler düzenlerdi unutulmicak anılarımız olmuştur kendisini saygıyla slmlıyorum ..adanamtnin tekrar eski günlerine dönmesi için elimden ne geliyosa yapmaya hazırım...... hayırlı sürüşler .....
Bnde seni saygıyla selamlıyorum yüce insan bana çadır kurma görevi düşmesinde diger görevler sorun diil
sana burda bişi itelemek için çook düşündüm ama uykulu oldugum için harbi aklıma bişi gelmedinyse gelirse yazarım

Alıntı:
strife´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birkan kardeşim sana katılıyorum zaten hepimiz birbirimizi az çok sima olarakta biliyoruz ama şunu görüyorum herkezde bir iletişim kopuklugu kimsenin birbirinden haberi yok bence en önemli eksikliğimiz bu herkez kendi kafasına göre takılıyor ben isterimki 15-20 motor gezilsin grup olsunsun

saygılar herkeze
ne öle grup olsun filan...adana mt içinde gruplaşma hareketleri mi??
esefle kınıyorum

Alıntı:
mete_han´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allahın çakma SS cisi sahte reysci seniii...sen daha çelik çomak oynarken biz Adanada motorla gezerdik...de hade...

kavgada bile sölenmez....
çok bis kavga çıkacak wallacinayet sebebi

Alıntı:
ertuğrul´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
15 20 motor gezmek önemli değil doğru yerde doğru insanlarla olmak daha önemli bence ..geçmişte yapılan hatalardan dolayı adana mt bu durumda inş ilerde hiç dağılmıyacak adana mtnin temelleri sağlam atılır hayırlı sürüşler
kimsenin geçmişi burada deşifre edilmemli lütfen

Konu wodka tarafından (03-11-2007 Saat 20:53 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Kap Redbull"unu Gel GÜzelim