|
16-10-2007, 13:26 PM
sevgili NECDET le ölümünden 3 yada 4 gün önce konuştum ilk ve son kez olarak... Beni tanıyanlar bilir belli aralıklarla çocuk esirgemeye ziyaret düzenler, sitemizdeki bazı arkadaşlarla karınca kararınca birşeyler alır oradaki kimsesiz çocukalrı sevindiririz. Gene böle bir organizasyon için aradı beni NECDET... Bende o gün iftarı açmak için Eyüp Sultan'dayım etraf mahşer günü ,telefonum çaldı. 'Efendim' dedim... karşımdaki bir durdu.. 'Pardon ya.. ben siteden bi arkadaşı aramıştım ama. delipoyraz !!!!' ; 'Benim abi o' dedim güldüm.. Bi an şaşırdı (genelde benle ilk konuşanların tepkisidir, alıştım ben ) ama hemen toparladı, 'BEN dedi çocuklara yardım etmek istiyorum, bi hesap numarası ver para göndereyim.. ne lazımsa al...'
İşte o an farkında olmadan sonradan çok üzüleceğim bir duruma sebep oldum.. 'Yok abi nakit para almıyorum, sen gönlünden ne koparsa al. Ben gelir senden elden alırım..' dedim. Durdu bii.. 'yaw vallahi çok yoğunum alışverişe vaktim yok, bari sözüm olsun bidahaki sefere alırım hemde gelirim dedi...'
Hayat böle bişi işte bazen bir dahaki sefer olmuyor.. bende onun benden son dileğini yerine getiremediğim için kahroldum..
Ama sana söz NECDET; bir sonraki yuva ziyaretinde çocuklara ne getirebilirsem hepsini senin için niyet edip getireceğim.. Rahat uyu arkadaşım..
|