Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#35)
batistuta

Çevrimdışı (offline)
26-09-2007, 05:33 AM

slmlar

bu motordan aldım 2 ay kadar önce. motorla 4000 km yaptım. biraz çılgınca gelicek ama ist-ank ist-zonguldak gittim geldim.(tabiki rodajdan sonra) motor 60-70 kmye kadar cok seri. daha önce motorsiklet kullanmadığım için diğer motorlarla karşılaştırma yapamam . fakat 2004 model 1700cc dizel opel corsadan ) saatte 70 km hıza kadar daha ii çekiş gücü var. motorsiklete alıştığımdan beri araba kullanmıyorum kullanmak istemiyorum. hattta geçen gün kaza yapıyordum hatalı sollama sebebiyle. motorun çekişine alışmışım. verdim arabada gazı gitmedi karşıdan gelen araba fren yapmak zorunda kaldı. her neyse konumuz bu değil.

85-90 km hızla rahat seyahat edilebiliyor. son hız olarak düz yolda 105, eğimli yolda 115-120 gördüm.şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı. yağını da kendim değiştiriyorum. sadece arada bir çalıştırma sorunu oluyor (nadir 5-6 kere başıma geldi) çalıştırma butonuna(marş mı deniyor) 3-4 kez basmak zorunda kaldım. anca çalıştı . genelde motor soğukken başıma geldi. her motorda böyle mi bilmiyorum.

2 kişi binilmek için tasarlanmamış. arkadaki insan rahat edemiyor ve sürüş zorlaşıyor.

istanbul-ankara gidiş geliş 50-55 milyon benzin yaktı. saatte ortalama 90km hızla gittim geldim.

uzun boylu adama hiç yakışmıyor (he ben uzun değilim o ayrı)

1 kere göbeğe hızlı girdim , kaydım ve düştüm . o günden beri virajlarda çok temkinliyim lastiklere güvenemiyorum. forumlarda gördüğüm kadarıyla genel bir scooter sorunuymus bu (küçük tekerlek vs)

şimdilik aklıma gelenler bu kadar aklıma geldikçe eklerim.