Alıntı:
spawnem´isimli üyeden Alıntı
burdayız bırcet biyere gittimiz yok  daha once avcılar sahilde zabıtalık yapmıstın galiba ucanteneke gecen kayalıklarda bi tek atalım dedik polisten 58 ytl ceza yedik.varmı boyle bişi.
|
sen beni tanıyonda ben seni niye tanımıyom

bu zabıtalık deneyimimde güzel oldu ama zabıtalık mı bidaha tövbe olsun

sen sahile takılırken bi ara bende geleyim.
Alıntı:
oFLuAlper´isimli üyeden Alıntı
herşeyden önce topiğiniz hayırlı olsun ve inş. kalıcı olur. bu arada eyer zamanım size uyarsa belki bende bulgaristana gelebilirim. sizin topiği takip edicem.
|
nedemek dostum eer kalabalık olursak herkezin gelebilecei bir zaman ayarlarız hem orda bi festivale denk getiririz de festival nasıl olurmuş bi görün.
Alıntı:
spawnem´isimli üyeden Alıntı
banada derekoy uyuyor.bende tolbuhin tarafındanım.triptik için turk pasaportunun sorun cıkarıcanı zannetmiyorum.ama sayet senin dediin gibi bişi süresinin dolmamıs olması gerekiyosa 6 aylık uzatma için 95.60 YTL. veremem.ben bu parayla 900 km yol yaparım    ordan alıcam benzin de cabası  gezi olduunda akraba ziyaretlerine falan karsıyım ben.tabi orda zaman görmediğimiz amcalarımız teyzelerimiz olabilir ama taktir edersenizki toplu bi gezide  herkezin amcasını ziyaret edersek noolur yahu  biyere gideriz mesela varna albena kranuvu hem gezer hem yuzer hemde rus alman kızlarla takılır hani  ben cok az bulgarca biliyorum bastan soyliyim 
|
dostum triptikte sorun yok da polis brakmıyo illaki türk pasaportuna vuracak kaşeyi ama bi ihtimal var kendi kendine vekalet verirsen oluyo demişlerdi ama hiç denemedim