@Melihce
Alıntı:
|
Ancak dikkat edilmesi gereken sey sadece hizlanmasi ya da (rakamsal olarak) guclu olmasi olmamali bence de.
|
Alıntı:
|
600F, benim de ilk almak istedigim 600CC motordu aslinda. Bu konuda yorum yapan kisilerin eline su dokemem, fakat 600RR'in sesini duyunca 600F'ten sogudum sahsen, bunu da belirtmeden gecemeyecegim
|
Nasıl hızlanması veya güçlü olmasına bakılmaması gerekiyorsa sesine de bakılmamalı

O senin duyduğun ses 600RR'ın değil egsozun sesi. 600F'ler için de çok güzel ses veren egsozlar var. Ben Two Brothers egsozun sesini ilk kez 600F üstünde duymuştum ve gerçekten mükemmel bir sesi vardı. Ben de bunu belirtmeden geçemeyeceğim
Alıntı:
|
Kismetse onumuzdeki yaz "begendigim motor" olan 600RR'a gececegim ben de, fakat o zamana kadar su 125'ligin hakkini verebiliyor olmak lazim.. Bu konuda bilgili olanlardan destek bekliyor olacagim, duyurulur
|
Yanlış hatırlamıyorsam CBR125R ilk motorun ve çok fazla yol yapmamıştın. Bu motordan direk olarak 600RR gibi bir motora geçmek senin için zor olabilir. Bir motorun hakkını vermek o kadar kolay değildir, onu da söyleyeyim...