Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#6)
olcan138
Super Moderator

olcan138 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Keeway Superlight 150
Kan Grubu: O Rh+
22-08-2007, 19:11 PM

SAKAL, modelin Tiger olduğunu okudun mu acaba? Yoksa Racer da Kanuni, Cheeta da Kanuni, onların kullanıcıları mutsuzdu, bu da sorunlu makinedir deyip mi yazdın?
Uzun süredir, on binlerce kilometredir Tiger kullanan tanıdıklarım var, onların yorumları da motosikletten memnun oldukları, vibrasyondan, kronik 1-2 sorundan başka şeyden şikayet etmedikleri yönünde.
Şimdi bunu okuyunca Tiger 250 kullanıcıları konusunun rastgele birkaç sayfasına baktım, orada da Tiger sahibi olmayan birkaç kişinin Tiger alınmaz, Kanuni'ye bakılmaz yazılarına karşı, kullanıcıların "İyi tarafı var, kötü tarafı var, ama alınmaz dedirtmeyiz." tartışmaları söz konusu.
Tabii ki bu modelde de herhangi bir Çinli'de (ve seyrek de olsa başı çeken markalarda bile, örneğin Aprilia) çıktığı gibi şans eseri sorunlu bir modele rastlanabilir, ama bu kadarla da model asla karalanmamalı.

Ben 2 hafta kadar kullandım Tiger'ı, karşılaştığım iyi yanları da kötü yanları da yazdım, kimseyi de Tiger almaya zorlayacak değilim, kafasında soru işaretleri olanlara biraz çözüm olabilirse bana yeter.

Son olarak "...Tiger sizin tercih edebileceğiniz bir motosiklet." cümlesinin başı var, okur da ona göre yorum yaparsan memnun olurum.

1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA (Herkes Okusun)