Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#73)
SuSpect

SuSpect - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: B Rh+
19-08-2007, 21:53 PM

Arkadaşlar, SummerRock Open Air Festival, 17-18-19/Ağustos Sarıyer Mehmet Akif Piknik Alanı içinde yapıldı.
Yani BarışARock'dan 1 hafta önce Aynı alanda SummerRock diye bir festival yapıldı ve bende ordaydım. 3 gün boyunca alanda kaldım, perşembeden girdim pazar günü cıktım. Alan ile ilgili genel birkaç birşey söyleyeyim en son taze bilgiler bende.

Festival alanını acaip pislettik, inş. 4 gunluk süre içinde temizlerler de, BarışARock'a temiz bırakırlar.
Festival alanındaki WC sayısı aynı fakat WC ler buyutulmuş.
Konser alanı gerçek çim, ama tam sahne önü toprak.
Kamp alanlarının buyuk bir bölümünün zemini düz.

Varsa alan hakkında sorunuz taze bilgilerimle cevaplayayım.

Alıntı:
GorkeM´isimli üyeden Alıntı
Önceden gidip motorların ve çadırların yerlerini iyi belirlememiz gerekir diye düşünüyorum. Eğer motorda aklım kalırsa (ki motor benim değil ) festivalin tadı tam olarak çıkmaz...
Evet bu sene geçen senelerden dahada kalabalık olacağa benziyor, motorları gören ve festival alanı içindeki Musluk, WC, Anayol gibi yerlerden uzak biryere kurulmamız lazım.

Alıntı:
Ha bir de motorları zincirlemek gerekiyor. Neden? Çalınır diye mi? Hayır
Gece içip içip gösteri yapmaya çalışmayalım diye
Bende zincir kilit var, 3 motora kadar yetişebiliyor.

Alıntı:
Arkadaşlar bende printer yok 4lü 4lü çıkarın alanda paylaşırız
Alıntı:
olcan138´isimli üyeden Alıntı
1 sayfa A4'e 6 adet tek kişilik sığıyor, 1 sayfa tek kişilik, 1 sayfa 4 kişilik çıkartsak gül gibi geçinip gireriz herhalde...
Girişte sorun olacağını sanmıyorum cunku gecen sene bakmamışlardı bile, ama yinede önlemimizi almamız lazım tabi.

Alıntı:
metalgod´isimli üyeden Alıntı
summer rocktan döndüm şimdi bizden kimse yokdu buğra nerdesin olum ya tamer sen nerdesin len !!!
Bende 4 saat önce geldim, aslında bu gecede orda kalacaktım ama iş-güç malüm. Perşembeden beri ordayım zaten, ben MetalTR pankartının orda biryerdeyim. Ama cok para gitti :(

Karşı cins hakkındaki herşeyi öğrendim arktık. Kork benden karşı cins