Tekil Mesaj gösterimi
Alt
  (#13)
mete_han

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Isthanbool(34)Uşak(64)Manisa(45)
Kan Grubu: B Rh+
15-08-2007, 23:13

Alıntı:
dgrmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mete bey fotoğraftaki makina cbr1100xx'e benziyor, bu durumda arkadaş ss'çi değil, sport touringci . Bölücü tavırlanırınızdan dolayı sizi esefle kınıyorum...
elimde değil... SS cilere AF çıkaracakmış Hökümat...motoru güvenlik güclerine teslim edene devlet baba naked vercekmiş...birde estetik ameliyatla yüzleri değiştirilip toplum içinde rahatca dolaşabileceklermiş...

Alıntı:
ylmzzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SS cileri sevmiyoruz Yaşasın naked, enduro, turing
En çok BOY u sevmiyoz dimi...

Alıntı:
CERRAHI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Belki 2-3 sene sonra enduro yada turing bir motora gecmeyi dusunuyordum ama sana inat mezara kadar SS
Abi Allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyeyim. Kendimde full koruma gezmem ama en azından bi kask takmalıydı arkadas. Hani hiç kafanı da dusunmuyorsan ruzgara karsı bari tak dimi ama

bak kötü habarını duyarsam hastanede yoğun bakımda tokatlarım...ama başka bişey olursa artık senin çavuşu tokatlarız...bize miras olarak o kalır...
  GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM deStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar