teşekkürler zafer bey,
araştırmalarınızı dikkatle okudum.
etkilendim...
Bu interneti bu nedenle çok sevmeye başladım çünkü insan oğlunun ufku açılmaya başladı. yani kimse artık yaş tahtaya basmamaya başladı. Akümülatör olayı gerçekten önemli bir olaydır. aracımızın can damarıdır. o olmazsa olmazı, Akü konusunda bizimde ihmalkarlılık yapamamız gerekmektedir. bu nedenle sürekli bakım yapmalı üzerimize düşen sorumluk ne ise yapalım akü 2 yıl garantili, ama fabrikasyon hataya karşı 2 yıl garantilidir. araçtan veya bakımsızlıktan akü arıza verirse bu garantili anlamına gelmez. akü'de en kaliteli ve en hesaplı akü "Tunç Akü" dür. u marka çok tanınmamasına rağmen, türkiyenin her yerinde satış ve servis ağıi mevcut, birde benim tespitim, akülerin içerisinde bulunan kurşun ne kadar fazla olrsa akü o kadar sağlam olur. bu nedenle bazı markaları üşenmeden tartım. ve 60 ah akü'nün normalde 15,5 kg olması gerekmektedir. Tunç Akü15,7 kg geldi. Mutludan, İnci'dende ağır gedi. satıcıda söylemişti. kullananlarda söyledi. bu akü süpermiş. ama tanımıyoruz işte Akü Yiğit Akü fabrikasında üretiliyormuş. Yiğit Akü'de aynı ağırlıkta çıktı. yani aynı aküdür.anlıyacağınız. arıza oranıda %1 imiş.
bence aracınız için Tunç akü'yü bir kere deneyin...
ben lpg olayında da çok araştırdım. Pirins de karar kıldım. ve taktırdım çok memnunum.....çok araştırın
paranız artık çok değerli bildiğinşz gibi, herşeye kanıpta paranızı çöpe atmayalım.
www.tuncaku.tr.gg
www.yigitbattery.com