Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#6)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
Kan Grubu: B Rh+
11-08-2007, 23:29 PM

Alıntı:
komtan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
[

Sağolasın belediye!

Adını uzun yıllar oturduğu caddeye veren Hüsrev Gerede'yi saygıyla anarak tuşluyorum. İstanbul'da caddenin Nişantaşı tarafından girişinde Şişli Belediyesi'nin birkaç yıl önce milli mücadele yıllarının önemli adamlarından Hüsrev Gerede'nin anısına diktiği bir anıt var. Anıtın çiçeklerle süslü çevresindeki banklar, bu kavşağa yolu düşenlere gölgede mola fırsatı verir. Anıt çevresi motosikletçiler için de 5-10 dakikalık işlerini hallederken bir parktı.

Bir hafta önce tam bırakacaktım, yakındaki konsoloslukta görevli polis, "Zabıta çekiyor" diye uyardı. Tabela asmışlar, tercümesi "Motosikletiniz özenle çekilir." Diyorum ki ey belediye, anladık ama Şişli ilçesinde 3, 5 yere motosiklet parkı levhası dikin de daha güzel anlayalım. Motosikletletlere park yeri istiyoruz!

Menderes ÖZEL
mozel@milliyet.com.tr
Motosiklet Günlüğü - Menderes Özel'in Yazıları Milliyet Gazetesi Cumartesi Ekinde Yayınlanır.
Menderes Bey ben o bölgede çalışıyorum...o yer motosikletler tarafında istila ediiyor...genel motorlu halini görsen sende hak verirdin belediyeye...bize her yer park yeri ama bu şekilde bir noktayı işgal edersek insanlar bizden nefret eder...insanların yürüyecekleri alanlara motorlarımızı koymaya hakkımız yok...artı orada 3 adet konsolosluk var...güvenlik gerekçesiyle oldu bu iş...orada en az 10 motor sabit durur normalde...hepside göze batmaya başlamıştı...yerinde ve doğru uygulama...çok değil 100 metre aşağıda Hüsrev Geredede İTÜ Vakıf otoparkı var...yerinde olsam oraya koyup keyfime bakardım....

hem gazeteye fişleri masraf yazarsın...

Alıntı:
siyahlimuzin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
heyooo ünlü oldum. gören duyan bilen okuyan yok muuuu

5x imza gününün tarihini en kısa zamanda buradan açıklayacağım

bu fotoğrafın çekimini gerçekleştiren Volkan arkadaşıma ,
topiği okumamı sağlayan süper moderatör Komtan 'a ve
beni milliyet gazatesinin sayfalarına taşıyan Menderes abiye
çok ama çok teşekkür ediyorum
abowww bizim siyahlimuzinn menşurrr olmuşş...gomşularr...huuuu...

Konu mete_han tarafından (11-08-2007 Saat 23:30 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.