arkadaşlar
Alıntı:
xxxxx´isimli üyeden Alıntı
ben başka bi şey sormak istiyorum fakat motobot ne cevap verir bilemiyorum. benim botlar ayağımda yarım saatten fazla kalmadı neredeyse ve bi teki kullanılmaz oldu. şimdi ben sadece sağ tek alabilir miyim. yani ithalatçı filan olsa böyle bi şey sorulmaz tabi ama kendi imalatları olduğu için böyle bi şey belki olabilir dedim çünkü botun öteki teki sıfır ayarında. örneğin çifti 125 ise tekine 65 versem artı kargo parasını versem yollayabilirler mi sadece bi tekini.
|
demiştim hatırlarsanız.
bunun üzerine bana özelden döndüler mesajlaşma ve telefon görüşmesinden sonra bana botları çift olarak göndermemi söylediler.
gönderdim istersem hem tamir hem de yeni bot gönderebileceklerini söylediler ben de tamire gerek olmadığını sadece bir tek verebilirlerse vermelerini rica ettim. onlarda tabi dediler hatta ellerinde o an 43 numara olmadığını olsa onun çiftini bozup gönderip sonra kendilerine üretebileceklerini söylediler ve botu üretmek için sizi bekleticez dediler tamam dedim. bana maliyeti ne olur dediğimde fazla bi şey tutmayacağını söylediler. daha sonra tekrar mesajlaştık botu ürettiklerini söylediler borcum ne kadar dediğimde 50 ytl dediler. gerçektende sözlerini tutan insanlar ayrıca kargonun parası ödenmiş ve bir motobot çorabı hediye koymuşlar kargonun içine
aslında özelden teşekkür edicektim kendilerine fakat şikayetinizi bizimle memnuniyetinizi dostlarınızla paylaşın deyişine dayanarak burada yazmayı daha uygun gördüm. bir kez daha sizlerin huzurunda iskender beye ve bütün motobot ailesine teşekkür ediyorum. inşallah bu gibi motosiklet sektörüne hizmet eden türk imalatçılar artarda biz de ithalatçılar yerine bu şekilde imalatçılarla muhatap oluruz problemlerimize en kısa sürede çözüm buluruz. yerli malın yurdun malı herkes onu kullanmalı