|
04-08-2007, 13:42 PM
Arkadaşlar ben bu botu 2 ay önce sipariş ettim.O vites koruma lastiğine gelince bildiğiniz lastiği yapıştırıcıyla bota yapıştırmışlar.Bikaç kez ıslandı (ndn çünkü boyanmıyo piyasadaki ayakkabı boyalarını sürünce çok sırıtıyo botun üstünde) ve o meşhur ön koruma nanay muhtemelen koruma olarak içinde kalın karton var insan poliüretan falan koyar.bende düştüm sol ayağım motor altında kaldı bişey olmadı ama inanın uzun deri bi bot giysen gene bişey olmayacaktı.Ayağın altında kaldı diyen arkadaşın CBF 500 ünde büyük ihtimal motor koruma vardır lakin bendede var.Eğer ayağınız adam gibi sıkışırsa kesinlikle bu bot etkisiz eleman.Tecrübelerme ve arkadaşlarımla olan bilgi alışverişlerine göre çizme tarzı alın zira çok az daha terlemek bu güvenlikten yoksun kalmaktan iyidir.Tamam yerli malı ama taklit ve para kazanma telaşesi içinde üretilmiş bi bot.Emok festivalinde baktın çok güzel hein-gericke çizmeler falan 80 euro.Gidin oxtar faln alın yada Milli duygularımızı sömürerek bot satmaya çalışıyorlar bu bot o kadar kaliteli değil sonuçta canınıza biraz daha değer verin 3 taksit daha fazla ödeyin kendini kanıtlamış avrupada satış yapabilmik için ce standartlarını geçmiş bi çizme alın.Sonra tüh demek fayda vermez.Yerli malı diye gereksiz yere bu parayı koruma özelliği olmayn ürünlere vermeyin.Yerli malı diye mal alınmaz, taki o üreticiler bizi bunlar vatan evladı şu korumalı botu hakkıyla üretelim demedikten sonra.Adamlar normal bi bota karton koruma takıyo burnuna lastik yapıştırıyo(ya adamlar sağ ayağın iç tarafına da solla simatrik olsun diye lastik yapıştırmış.Kardeşim sağ ayakla vites değişmez sadece motor çalıştırırken sağ ayağın dış tarafıyla vites boşa atılır.Yani bu adamlar motordan bi haber estetik kaygı kullanabilirlikten fazla muhtamelen adamlar bunu arştırmadılar bile sonra sağ taraf çiziliyo yerim böle vites korumasını böle firmayı diyosunuz)yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyo.Arkadaşlar bu zihniyet değişsin değişmedikçe herkesin eli bizim cebimize girer.Bu koşullarda verin 3-5 fazla çokta değil yani bakınız yukarda bi arkadaşın gösterdiği Hein-Gericke çizme paşa paşa giyin içiniz rahat olsun.Hadi kendinize aldınız canınız önemsiz sakın ama sakın eşinize çocuğunuza alıpta sonradan suçluluk duymayın.Bende aldım bu bottan yazık ettim 125 ytlme siz almayın üzülmeyin.Dikkatli sürün aman diyeyim bu günlerde haberlere baktıkça yüreğim cız ediyo.
|