Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#81)
ultraukala

ultraukala - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Mavi Honda CBR125R5
Kan Grubu: O Rh+
31-07-2007, 16:39 PM

Alıntı:
SuSpect´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ultraukala; senın cep telefonun falan varmı bende? özelden gönderirmisin, benımki zati ilk sayfada yazıyor alabilirisn.
PM attım bakabilirsin...Sanırım 3cıbır yolculuk edeceğiz...Motorumun hiç bir eksiği kalamdı ruhsat sigorta muayene tamamdır.Bu önümüzdeki 2gün bavul için eksikleri halledeceğim...Anahtarımı çoğaltacağız vs. vs. vs.

Alıntı:
kartalizma1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben dün gece yolu ölçtüm bizim evden 13 km kadarcık:d yaya gideriz artık:D
bu arada o fiyat listesini bayağı güzel hazırlamışlar:d geçen yıl meyve suyu mojo tarzı içecekler 3 biralar 3-4 liraydı bu listeye kanmayın sakın aç kalırsınız:D
Biz 3cbr125 olarak orada olacağız...2si mavi biri special, kırmızı Kamp alanına umarım alırlar motorlarımızı ya da gölgelik bi yere sote koyabiliriz...Kitler eğlencemize bakarız...Orada baya kalabalık bir grup oluşturacağız sanırım...Benim orada 4 arkadasım olacak okuldan.Ayrıca ertech de orada olacak.Ayrıca denizcimuzaffer eşi ve 2arkadası.marefb ve adını şu anda unuttuklarım hep birlikte çadırlarımızı kurarsak eğer her şey çok eğlenceli olur.Hem etrafımıza yabancı kimseleri sokmayız rahat ederiz...Perşembe öğle saatlerinde görüşmek üzere...

Konu ultraukala tarafından (31-07-2007 Saat 16:42 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Dünyayı daha iyi yapmayan insan; insan değildir...
Mt Bass Gitarist http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26142