@water
teşekkür ederim
@starblazer
bot kötü demedim dikkatini çekerim. görevini yerine getirdi mi diye sorucak olursan kesinlikle derim. sadece çok yıprandı ama zaten korumaların amacı bu değil mi onlar yıpransın da biz yıpranmayalım yani eldivenlerim ceketim de yıprandı ama en çok botlarıma iş düştüğü için onlar kullanılmaz hale geldi
kullanılamaz hale geldi kısmını açmak istiyorum fakat. bu botları giyip motora binebilirim bi problem olmaz fakat bunları giyip motorla bi alışveriş merkezine vs. gidemem. binip eve döncek olursam bi şey olmaz ama yani botun estetiği bozuldu.
ama benim önerim daha önce dediğim gibi çizme almak daha mantıklı. botun korumasının bittiği yerden itibaren ayağımın yan tarafı ve arkası ağrıyor. luxor verdiği gibi ya da motobot un uzuzn modeli gibi bi şey olsaydı onlarda olmazdı diye tahmin ediyorum
@duyulmaz
fuarında orda yamaha yetkili servisi ve yetkili satıcısı motorcu göçmen var ordan alabilirsin
ben başka bi şey sormak istiyorum fakat motobot ne cevap verir bilemiyorum. benim botlar ayağımda yarım saatten fazla kalmadı neredeyse ve bi teki kullanılmaz oldu. şimdi ben sadece sağ tek alabilir miyim. yani ithalatçı filan olsa böyle bi şey sorulmaz tabi ama kendi imalatları olduğu için böyle bi şey belki olabilir dedim çünkü botun öteki teki sıfır ayarında. örneğin çifti 125 ise tekine 65 versem artı kargo parasını versem yollayabilirler mi sadece bi tekini. bence böyle bi şey olabilmeli ya da sol tekini parçalamış 43 numara giyen bi arkadaş bulayım. çünkü böyle bir şey olmazsa muhtemelen ben de uzun çizme düşünürüm sidi ya da hein gericke. tabi daha benim motor işi muallakta o ap ayrı bi mevzu