Bu başlığı taziye için kullanmıyalım. zaten taziye başlıkları mevcut..
Erhanı bir nisan akşamı cbr125 ile yaptığı bir kaza sonucu kaybettik ..2 gün yoğun bakımda kaldı .. direndi ama olmadı .. Kalbimize gömdük bu şakacı arkadaşımızı..
İzmire gitmek için sabah erken saatte kalktım.. Motorumu hazırladım, iyi bir kahvaltı yaptım .. Hanım adanada valide ve peder ankarada gatada .. kimse yok marmariste napacam diye düşündüm .. hazır fırsat varken motorumla şöle bi gezi yapim dedim ve açtım gazı İzmir"e öğle vakti girdim İzmire güneşli gayet güzel bir havaydı .. Kenanı aradım (EgeKnn) .. Olm dedim girdim izmire otoban çıkışında park yerindeyim nerde isen gel beni al .. baktım bi 1000 RR la geldi repsol.. Vay bab dedim motor yapmışsın .. Yok dedi benim değil yeni katılan bir üyemiz var Erhan onun motoru .. Bostanlı sahilinde tenten, apaçi, kuvva, akrep, Volkan ve bir motorlu polis arkadaş bekliyolar takıl dedi neyse bastık gittik .. Erhanda orda idi tanıştık .. Genç bi arkadaştı
O zamanlar (hala devam ediyo) gruba yeni katılanlar motorları yıkıyodu.. tüm gün yarın sünger, fırçada getirimmi diye sormuştu..
Yanılmıyosam ertesi akşam Volkan iller evinde bizi ağırladı 6 kişi gittik kuvva, akrep, EgeKnn, Volkançimen, Erhan Ve ben daha sonra Okram da bize katıldı .. Canlı müzik eşliğinde çok güzel bir yemek yedik ..
Tüm gece boyunca tanışıklığımız ilerledi bu genç motorcu ile .. Ertesi gün Manisa drag yarışlarına gitmek üzere geceye nokta koyduk .. Ertesi günde beraber gittik önce kahvaltı sonra manisa dragları.. Biz devam ettik dragdan sonra kırkağaca Nart ın yanına ama Erhan işi varmış bize katılamadı geri döndü .. Bu onu son görüşüm oldu..
Kaza haberi telefonla geldi.. Yoüun bakımda denilince Erhan kesin yırtacak dedim .. Erhan pes etmeyecek dedim .. Kötü sonu ona barış abisi olarak yakıştırmadım .. Yakıştıramadım .. ama iş vade meselesi O aramızdan çok genç yaşta ayrıldı Ertuğrul"dan sonra bi ateş daha düştü kor gibi içime ..
Sevgili Erhan seni düşününce aklıma hep o muzip gülüşün geliyo seni tanıdığım kısa süre içinde hiç somurturken görmedim çünki..bize hala gülümsediğini hisseder gibiyim ..
Bir gün beraber yine sürecez motorları .. ufka doğru gaz açıp gidecez..