Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#17)
Predator[23rd]

Predator[23rd] - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBF 500 ABS
13-07-2007, 11:44 AM

ELINT, bu arada söylemeyi unutmustum:

z750'in ön frenleri baya kuvvetli (iyicene sIktiktan sonra) ama süspansiyon genel olarak biraz yumusak ayarlandigi icin aynen er-6n'de idda edildigi gibi z750'nin de arkasi yokus asagi virajlara giriste fren yaparken biraz yukari kalkiyor. tekerlegin yol temasi kesilmiyor ve havaya kalkan arkasi rahatsiz da etmiyor. basta fark bile etmemistim, sadece sen dedigin icin dikkat ettim.

motosikleti geri verdigimde bunun hakkinda konusmaya basladik ve bayideki adam istersem ön süspansiyonu sertlestirebilecegin söyledi ama ayni zamanda tavsiye de etmedi. z750'nin süspansiyon ayari her türlü karayolu icin optimize (olabildigince) edilmis ve bozuk yollari cok iyi "yutuyor", bunun kaybolacagini ve motosikletin karakterini gereksiz yere olumsuz etkileyecegini söyledi. acikcasi bana cok mantikli geldi.

Alıntı:
Shamyl´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mümkün olduğunca çıplak ve ABS'li motor alın. Çıplak olması sizi yüksek hız yapmamanız için frenler, ABS'de gerçek anlamda güvenli frenler
bu bence pek dogru degil. z750 ile uyduruk bir dag yolunda 160km/h'a kadar ciktim. otobanda benim salak cbf500 ile 190km/h giderken göstergeleri ufak bir wind screen gibi calisan z750 ile kesinlikle 200km/h'ün üstüne cikarim ki o sürat her motosiklet icin cok. en ufak bir hata seni ÖLDÜRECEKTIR... ama keyifli bir ölüm olur herhalde.

Konu Predator[23rd] tarafından (13-07-2007 Saat 11:46 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.