Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#60)
muratd

muratd - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: FJS 600
Kan Grubu: O Rh+
05-07-2007, 13:55 PM

Alıntı:
mete_han´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet cbf 500 cülerin ortak sorunu bu...birincisi...küçükten büyüğe geçmişse olası benzin sarfiyatı normalin üstünde olunca o rüzgardan tad alayım bi açılayım gezilerini yapamamak...göz benzin ışığında kafa kaç km yaptımda oluyor...sonucta aldığın para belli...depoyu doldurqabilme limitin ve ne kadar gezebilceğin ortada...ya maaşı benzine bağlıycan gezcen ama aç...yada motoru satcan...ben inanıyırumki dylnı çok arıyorsun değilmi...o özgürlüğü bu yaşatmıyor...murat kardeş önemli olan bu işte...büyük makina eğer ciddi paralar kazanan bir kişi değilseniz heyecanı burnundan geliyor...şimdi birileri bana cbr 600 rr verse sence ne yaparım...

sevinmem lazım dimi...bide satmama koşuluyla bana hediye etse...hayır sevinmem üzülürüm...çünkü binemeyeceğimi rahat rahat gezemeyeceğimi biliyorum...büyük makina almak mesele değil...doğru bütçeyle almak önemli olan...inşallah bişey olmazda canavara...üstesinden gelemeyeceğin faturalarla karşılaşmazsın...

aslında metehan abi benzin yönünden bi sıkıntım yok çok fazla..
dylan 100'km de 3,4lt yakıyordu cbf500 de 4,5-5lt yakıyor..
yani tam 100 km gideceksinki eski motoruna göre cebinden 3 yada 4ytl fazla çıkacak..yani şimdilik 500 lüğü idare edebilirim..ama 1000lik için aynı şeyi söyleyemem:D
özgürce gezebilmekten bahsetmişsin mete abi ama zamanım olmadığı için gezemiyorum..para olmadığı için değil..para çokta yok herkes kadar fakat zaman daha önemli bence..
ne goldwing sahipleri var 3 senelik motorları daha 3000km olmamış
benim aldığım motorda böyle işte 6 ayda 900km yapmıştı ben 20günde 1000km yaptım..
herzaman motor üstünde gezi yapamazsınız çevre koşulları bu kadar esnek değil en azından benim çevrem..güzel bi ezi en fazla 400km süesün benim motor 5lt yakıyo 100km de yani 5*3ytl 15ytl 100km masrafı 400kmde 60 ytl yaksın motor..dylanda yakıyodu 400 kmde 41ytl..e 20ytl benim özgürlüğümü değil kimsenin özgürlüğünü kısatlayamaz (bu laf motorcular içindi)
motora binen adamın cebinde benzin parası olur arkadaş ben onu bunu bilmem

Honda,SW ABS 0 Rh(+)

---> kendileri hem koruyucu;hem şans meleğim olmaktadırlar