mete abi jantları siyaha boyayınca kötü oluyor.benimde düşündüğüm siyah cbf500'e siyah jantlardı ama forumda bi fotoda görmüştüm kötü olmuş doğrusu beğenmedim..
dylanda siyahtı ve mağazanın önüne sabah yıka koy akşama bembeyaz al durumu olduğu için pek hoşlanmamaya başlamıştım artık siyah renkten..
gümüş toz göstermiyor ve motor bi karış toz içinde dahi olsa silmeden yola devam edebiliyorsun..daha az siliyorsun yani daha az çiziliyor
motorun son süratini hiç denemedim..ya yol denk gelmedi yada kız arkadaşım müsade etmedi

en fazla 500 lükle çıktığım değer şimdilik 165 km gibi bişey..2 kişiydik ve arkadan işittiğim azarla tam yatıp hızlanmaya heveslenmiştim ki gazı kestim

ben daha denemedim ama 180km yi filan çok rahat yapacağı belli..220'den fazla ibre var üstünde..bence 200km/h biraz zorlayarak yapar bu motor
bu arada hafta sonu cbf1000 bendeydi..hani şu hondanın 2 numaralı petrol yeşili motoru

çok şahane bi motor gerçekten,fazla benzin yakması ve sessiz eksozları haricinde bi kusuru yok

ve karar verdimki motorda abs şart!!!!keşke tr ye ithal edilen cbf500 lerde de abs standart olsaydı