Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#58)
edy

edy - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yzf-R6
Kan Grubu: B Rh-
18-06-2007, 16:49 PM

Alıntı:
GorkeM´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
SS motorla uzun yol yapılmasına yapılıyor... Yapılınmaz diye birşey yok istersen buradan kaptırıp dünyayı da dolaşırsın fakat o senin dayanıklılığına ve azmine kalmış...
Doğruya doğru , ss motorlar uzun yol için üretilmemiş ve rahatsızdır... Eğer benim işim uzun yol derseniz ben tavsiye etmem...

Erdem abi hazır laf açılmışken , unutturma da yolculuk öncesi sana bi sünger alim , altına koyarsın , ne de olsa R6'da sele yok

söylediklerinde haklısın görkem ama ss'ler kısa yol içinde yapılmamışlardır. her yarış nerden baksan 100-150 km yol yapıyorsun. insan sevdiği tarz motoru almalı benim anlatmaya çalıştığım konu bu.

''supersportları seviyorum ama uzun yol yaptığım için almak istemiyorum'' bu sözler bana anlamsız geliyor. ben supersportları çok seviyorum ve yaptığım her metreden keyif alıyorum ama bana dünyanın en rahat goldwing'ni verseler rahat etmem üstünde çünkü benim tarzım o değil.

motor almayı evlilik gibi düşünün, sevmediğin birisiyle evleniyorsun, ne kadar mutlu olabilirsin. Bence herkes sevdiği tarz motorla evlenmeli.

If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.