Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#55)
lubimaya54

lubimaya54 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: caracal-200 (karakaçan)
16-06-2007, 09:31 AM

evet şimdi size biraz motorsikletten bahsedeyım..dedıgım gıbı ben sıyah renk aldım..biliyorsunuz sıyahın cazıbesı bı baskadır.plakamı pazartesı alacagım ıcın suan sadece 20 km yapabıldım..şimdi size motorun artılarından bahsedeyıom
görsell olarak guzel,malzeme kalıtesı tatmın edıcı,motor gucu ıyı derecede,daha önceden keeway sl 150 vardı,hem tıtresım olarak keewayden baya farklı.hemde ıvmelenme olarak 200 cc oldugunu farkettırıyor..motor gercekten agır orta sehpaya alırken ayakkabı parcalayacaktımyan ayaklık guzel dragstarınkıne benzıyor,aydınlatma farlar,stoplar guzel,motorda dörtlu ıkazıda var,frene basıncada dörtlu ıkazlar yanıyo,kornası tam bır araba kornası,basınca mıllet ooohaaa oluyoo,bu kornayı cok sevdım,otoruş pozısyonu ve dıreksıyon seklını ben cok begendım.surus keyfı harıka ayaklarınız degmıyor bı yere,ben 1.80 boyumdayım ve motor altımda hıc ufak kalmıyor,vites gecıslerı guzel,jikle elınızın altında,devır göstergesı var,ama yakıt ıcın sadece azalınca yanan lamba war,koltuk seklı farklı acıtmıyo hiçsisibar olayı ıyı olmus arkanızdakı rahat eder,frenler guzel benım arka frenden basınca suan ses gelıyoo sanırım yenı oldugu için,daha önceden keeway kullanmıs bırı olarak,bu motor ondan daha ustun dıyebılırım,en azından tıresım olayı asırı yok.ve ondan seri.fiyat olararakta keeway aynı sayılır,depo seklı falan cok hos,arka jantın ayrı bı havası war,aynalar guzel gösterıyo,kask kılıdı mevcut,eksoz sesıde tok cıkıyor
gelelım eksılere:
alısmısık hep 1. vites asagı dıgerlerı yukarı bu motor tam tersı jawalar gibi 1. yukarı dıgerlerı asagı,allahtan topuktan da degısme war,yanlız alasınca hıc bır sıkıntı ceklımıyo
tesısatın kabloları depo yanında gözukuyo,ınsan onları kamufle eder,motor koruma demırıde masallah tokaz gıbı bıraz daha kıbar olabılırdı
neyse artısını eksısını emın olum paylasacam..kanunı benım baabn fabrıkası degıl neyse o
kanunı alma sebebım bılıyorsunuz cınlı arkadaslar yavas yavas pıyasadan kalkıyo,bu motor gercekten turkıyede uretılen 19 modelden bırı.nerdeen bılıyon dıyeceksınız.aldıgım bayı bana aynı seyı söyleyınce..ya dedım gıdın işinize çinden parcaları getırın burda monte edın..bana bır tanıtım cd sı ızlettı cok oldum..adam tigeri sıfırdan yapıp banttan ındırdı.cnc tezgahlarında ıslıyolar,testlerını yapıyolar,boyahanede boyuyolar,deneme suruslerı adamlar resmen uretıyoo...en azından parca sıkıntısı yok..en kötu gıderım tuzlada motoru yakarım..ıyıde reklam olur,haa sunu bısey dıyemem çin malı-turkmalı arasında ne fark war bunu zaman göstercek.heep bırlıkte görecez..
sanırım bu kadar paylasım sımdılık yeterlıdır..

artık bı hayırlı olsun dersınız....

Konu lubimaya54 tarafından (16-06-2007 Saat 09:36 AM ) de değiştirilmiştir..

Şerefsizlikten sonra yalakalık,yüzsüzlük,ikiyüzlülük,midesizlikte son moda