Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#49)
Re_math

Re_math - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Caracal
Kan Grubu: B Rh+
14-06-2007, 22:21 PM

sevgili lubımaya hocam iyi hoş da, bu başlık altında elimden geldiğince bir şeyler yazmaya çalışıyorum. emin ol bu aralar havalar yağışlı olması sebebiyle motora binemiyordum. çünkü iki kere ıslak zeminde motoru durdurmakta zorlandım, daha fazla kaskamanın gereksiz olduğunu düşünerek yağmurlu havalarda binmiyorum, bugün ve de dün akşam biraz bindim ( yaklaşık 100 km.)
ben bu motorla maksimum 105 yaptım , onu da merak ettiğim için yoksa öyle hızla falan işim olmaz. ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim benim motorda 90 km hızla gittiğinde titreme oluyor. bu zamana kadar yine söylüyorum, daha öncede söyledim çok şükür hiç bir sorunla karşılaşmadım. bu haftasonu işleri ayarlayabilirsem ilk bakıma götürmeyi düşünüyorum.
sen hyosungla bunu kesinlikle kıyaslamamalısın.farklı kulvar, tarz ve fiyat aralığının motorları. ben açıkcası bu motoru alırken cok fazla bir beklenti içine girmeden aldım. ama emin ol ki benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor.
zaten trafikte motor kullanmanın ne kadar zor olduğunu her gün başıma gelen yeni bir olayla daha iyice anlıyorum. seni sallayan yok,umurlarında değilsin adamların. bu yüzden çok dikkatli olman gerekiyor.trafikte çektiğim sıkıntılar olmasa çok memnun olacağım motor aldığıma ama bunlar canımı biraz sıkıyor.
yakıtından çok memnunum. 80 milyonluk benzin aldım bu zamana kadar 867 km deyim ve de depoda daha benzin var.
4 defa denedim ışık yandıktan sonra benzin aldım ve 20 ytl lik benzinle depoyu fulledım. buradan şu sonucu çıkardım: demekki deponun yarısı boşalınca uyarı ışığı yanıyor. ya da az da olsa şöyle bir ihtimal var bu aracın deposu 12 değil 8litre falan. km. de 10 kuruştan bile az yakıyor benim hesaplamalarıma göre.
vallaha daha önceki yazdıklarıma da ekleyecek bir şey bulamıyorum aklıma gelmiyor, bu motora sahip diğer arkadaşların da deneyimlerini paylaşmasını bekliyorum. herkese iyi geceler...

Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.