|
18-05-2007, 20:47 PM
sevgılı phaetonw arkadasım, haklısın, orta sehpa daha yukarıda durması gerekıyor, ılk aldıgım gun zaten oyleydı, ondan sonra bı ara orta sehpaya alma gırısımım oldu sonra da anladıgım kadarıyla bıraz zorladım, bu yuzden ılk bakıma kadar sorun teskıl etmedıkce ugrasmak ıstemıyorum cunku servısın " buna baska bırı dokunmus demesını ıstemıyorum.sımdılık bır sorun teskıl ettıgını dusunmuyorum,
roan arkadasım guzel dıleklerın ıcın tekrar tekrar tesekkur edıyorum, dualarını eksık etme... bılırım motorsuzlugun ya da ıstedıgın motora kavusamamanın ne kadar zor oldugunu. en buyuk arzum ( motor hususunda) kendı paramla alabılmektı, cok sukur nasıp oldu. darısı senın basına ınsallah. benım de zaman sıkıntım var,ıkı kere mesaıye gıtmesem motor km yuzu gormeyecek. bu haftasonu da zor bınecegım galıba ama ınsallah hafta ıcı mesaıye gıtmeyı dusunuyorum, nasıp.
bu arada bır sey sormak ıstıyorum, cruiser tarzı motorlarla 80km yı gecen ınsanları ruzgar rahatsız etmıyor mu? ben bı kere gecmeyı denedım zor tutundum, ucacak gıbı oluyorum, bılıyorum ruzgarlıgım olsa cok farkeder belkı ama bana bu halıyle 80-90 yapmak tehlıkelı geldı.
|