Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#1)
viper_1

viper_1 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
MT Üyelerinin Karşılaştığı Üzücü Durum! - 17-05-2007, 00:47 AM

Bugün konsere gitmek için Kütahya MT'yi karşıladık ve şehir içinde trafiği etkilemeyen bir mağaza otoparkında birkaç dk mola verip konser alanına gitmeyi planlıyorduk!

Bay ve Bayanların bulunduğu grupta oldukça fazla motosiklet vardı. Ve gayet sessiz sakin bir şekilde muhabbet ediyorduk! Zaten akrobasi veya artistik hareketleri destekleyen bir grup değiliz.

Birkaç dk sonra ; 3 adet motosikletli trafik polisi geldi. Motorlarını parkettiler ve üçü de (hiç abartmıyorum) kovboy şeklinde yanımıza yaklaştı.
Aralarından en uyanığı (ki Eskişehir'de herkes tanır!) öne çıktı ve " Lafa nerden başlıyım? " diyerek sözüne başladı. (Sanki kabahatli çocuğu azarlar gibi bir tavrı vardı.)

" Vatandaştan sürekli ihbar aldıklarını , yarış motorlarının burada sürekli gezdiğini , vatandaşın rahatsız olduğunu..." bahsettiler.
Bize birer suçlu gibi davranarak ; " Siz ne kadar çabuk giderseniz ; biz de o kadar erken evimize gidecez..." diyerek sözlerine devam ettiler...

Ayrıca ; diğer ekiplerin bizi görürse sorgusuz suhalsiz olarak toplayacağını da hatırlattılar!

Kütahya MT ve Eskişehir MT 'nin hemen her üyesi oradaydı ve bunlara herkes şahittir.
Kesinlikle abartma yapmadım. Ayrıca aşağılama ve kötüleme yapmıyorum. Bize yapılan davranışı sizlerle paylaşmak istedim!

Eskişehir'in durumu da Gaziantep kadar vahim. Polisin , motoru ; trafikte bir engel olarak görmesi ve her motora mutlaka ceza yazması , trafikten men etmesi , desteklenemez bir durum .....

Konu viper_1 tarafından (18-05-2007 Saat 00:00 AM ) de değiştirilmiştir..

Volkan, CBF motorize26.org