Alıntı:
lucas´isimli üyeden Alıntı
Hocam hayirli olsun, kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar..
bi$i dicem haddim olmayarak.. Biz Turk'ler yeni televizyon aldigimizda kumandanin po$edini cikarmayiz.. Sende motorunkileri cikarmami$sin  cikarsan mi ne 
|
haklısın, daha henuz cıkarmadım. gecen gun kocaman bır kus pıslıgı gorunce motorun koltugunda bende ne cıkaracagım bıraz dursun, zaten tez zamanda cocuklar yırtar dedım, baska bır nedenı de ılk gun muydu bır sonrakı gun mu tam oalrak hatırlayamıyorum ama dıger butun posetlerı cıkarırken onu da cıkartmayı denedım adamlar koltugun altına ıyıce sıkıstırmıslar bende cok ustelemedım. usendım acıkcası
sevgılı arkadasım gece, daha once de belırttıgım gıbı sımdılık cok da fazla surme ımkanım olmadı,daha 124 km deyım, onun da bır cogunu esenboga yolunda yaptım, bana gore tıtresımı yok, cok da fazla yuksek suratlere cıkmadıgım ıcın 90-100 o suratlerdekı durum ne olur bılmem. ben torkundan memnunum. bu zamana kadar motorla ılgılı en buyuk sorunum calıstırma sorunu, onunda neden kaynaklandıgını tahmın edıyorum, kullandıkları bujı, bu cumartesı servıse goturecegım, orada Allah ızın verırse ınsallah ngk bujı takdıracagım. onun dısında cok elestırecek bor sey yapamadım, km yaptıkca anlatacagım, yarın kısmet olursa mesaıye yıne motorla gıdecegım. gecen sefer oldukca keyıflıydı, 165 kılo oldugu ıcın savrulma gormedım, cızgısınden sapmadı, cevre yolundan gıttıgım ıcın yanımdan gecen buyuk kamyonlar (en az90 yapan kamyonlar) ın turbulansından (bu da meslek dılı ) etkılenmedım.
emın olun burada her gun bır seyler yazmak ısterım, ama ben bu yogunlukla ılk bakımını da sezon sonunda anca yaparım herhalde

herkese saygılar