igneada icin bende 1-2 sey yazmak istiyorum,sakin ve kafa dinlemek isteyenler icin ideal bir yer.Fiyatlar ucuk degil.Halki sizi cok iyi karsilar.denizi temiz(aslinda eskiden cok daha temizdi).Yol uzerinde
Manyetik alan denen rapmayi bi tirmanin.o alanin ozelligi rampa yukari her turlu aracin kendi basina cikmasidir.arabanizi stop edin bosa atin ve rapmanin sonuna kadar benzinden tasarruf

.
"Yol bitti komutanim" virajina cok dikkat,zaten yazida belirtilmis.en usta sofore dahi zor anlar yasatabilir.ben o yolu cok defa gidip gelmeme ragmen cok defa zor anlar yasadim.1453'te Istanbulun alindiginda kullanilan devasa toplarin dokuldugu
Demirkoy Dokumhanesi gezilmeye deger.
Demirkoy Dokumhanesi'ne giden
Dupnisa Magarasi'na kesin ugrar.ama kesinlikle hava ne kadar sicak olursa olsun uzerinizde mont olmadan magaraya girmeye denemeyin yoksa 20. metrede titreye titreye geri kosarsiniz

.Artik magaradaki yarasalar evcillesmis durumda nerdeyse,insanlarda hic kacmiyolar

.
Biz yaza MT gruplari olarak geziler yapmayi planliyoz buralara.Karar verildiginde gerekli topicler acilir ve herkesin haberi olur.Isteyen gezilerimize katilabilir