Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#38)
toronaga

toronaga - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: asya 150 t-1 ( siyah) 2006
Kan Grubu: O Rh+
02-05-2007, 01:41 AM

herkes iyi hoş olmuş demiş ama benim hoşuma gitmedi okadar yazdık yazıştık yazdıklarımız neredeyse kitaplaştırılabilecekken o muhabbetlerin gerçekten sanal alemde kaybolup gitmesi hoşuma gitmedi.özellikle Engin kardeşimin yazdıkları tekrar tekrar okunabilecek ve ders alınabilecek özellikle misafirlerin ilgisini çekip belkide üye olmayı arzulatacak tarzda yazılardı bencesilinmemeliydi. sanal alemin zaten kendisi bir geyikken yazılanların hepsinin geyik farzedilerek temizlenmesini tasvip etmiyorum.Ve bunu protesto ediyorum... geyik meyik ben o muhabbetleri sevmiştim ve yürekten yazılan herşey için çoooook üzgünüm.Bu üzüntüyü atlatabilmek çok zor olacak kendime gelesiye kadar buraya yazmayacağım....Ama okumaya devam edeceğim...bana iletmek istediklerinizi ve buluşma duyurularını takip etmeye çalışacağım....Hoşçakalın....

bak işte silip süpürmenin sonucu:

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
toronaga

misafirler bile uğramıyor.

istediğiniz buysa amenna....

Konu toronaga tarafından (02-05-2007 Saat 02:02 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.