Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#3)
BedRUN

Çevrimdışı (offline)
22-04-2007, 19:43 PM

Yazılı Kaya

Friglerin ahırı, hala kullanılıyo

Ve zirvedeyiz, heryerden otobüsler dolusu insan gelmişti ama zirvede bizi yalnız bıraktılar. Amma Engin kardeşim, yine oradaydı.

Yatakları da pek rahatmış, en azından benim işyerinden.

http://img406.imageshack.us/img406/6565/img0395hh3.jpg

Başta çiftelere gitmek üzere yola kolyulduk. Benim gösterge full de idi. Ama 1 haftadır full de . Mahmudiye yi bilirsiniz, hani bolca at var. İşte oraya vardığımızda Engin abimi atlar çok sevdiler, nedenini hala çözemedim. Hepsi toplandılar bizim başımıza. Sonra dedik; yüz verim ayıya geldi sıçtı halıya misali yüz vermeden ilerledik doğru çiftelere. Gezdik oturduk, fındık yedik sonra balıklar köfteler, ıvır zıvır işte. Oradan dönelim ama dönerken de Han kazasına bi uğrayalım nasıl bir şeymiş dedik. Yolda çevirdik bir abiyi, dedik han nedir , nasıldır, kaç km dir. O da uzaktır, boştur, onun yerine kayaya gidin dedi, Yazılıkaya. Eskidir, gezilir dedi ama 40 km dir. Sonra yol mu 40 km mi, biz de onu arıyorduk nerede orası dedik oraya gittik. Ama benim depo 0 a indi. En yakında seyitgzi olduğu için seyitgazi ye oradan da eskişehire döndük... Tekrar yol arkadaşlığı için teşekkür ediyorum Engin abim sana ama pantolana dikkat etmek lazım.. değil mi abi.

Konu Eyong tarafından (03-05-2007 Saat 07:35 AM ) de değiştirilmiştir..