Alıntı:
|
Milliyet Cumartesi de yarım sayfalık bir yer hazırlıyorum... Görselleriyle yazısıyla, her virgülüne özen gösterdiğim bir alan burası... Yazı buraya düzyazı olarak çekilince konular arasında kopukluk oluyor. Son yazıdaki Moto Guzzi, Alfa Romeo, Motordelisi, görselleriyle sayfamın bütünlüğü içinde gayet algılanabilir olsa da, burada düzyazı formatında "ne alaka şimdi" etkisi yaratıyor. Demek istediğim, yazıyı gazete sayfasında görmezseniz tadına varamayabilirsiniz...
|
Sevgili Menderes Özel,
zaten eskiden beri sevdiğim bir gazete olan Milliyet'i cumartesi günleri sizin yazılarınızı bahane ederek 2. gazete olarak alıyorum.
Ben belki biraz eski kafalıyım ama gazetecinin, gazetecilik ilkelerine bağlı olanını ve Türkçeyi adam gibi kullananını okumak hoşuma gidiyor çünkü...
Yukarıdaki yazıya cevap verme hakkınızı kullanmış olmanızı ve bunu yaparken efendilikten ve üslub bozukluklarından kopmamış olmanızı ayakta alkışlıyorum. Zaten bu sayede herkes birbirini anladı.
Aslında ilnapoli ye de teşekkür etmek lazım, çünkü soru işaretli bir iki kısmın açıklığa kavuşmasına sebep oldu.