|
29-04-2007, 21:44 PM
Menderes Bey, yazımı dikkate alarak cevap yazmanız bile gerçekten benim için sevindirici. Asla polemiğe girmeyeceğinizi biliyorum ama cevap hakkım olduğunu da düşünerek birşeyler daha yazacağım (Yanlış anlaşılmamak dileğiyle.. Çünkü tartışma yaratmak için yazmıyorum)
Pirelli konusuna gelirsem.. Ayşe Şule'nin Superbike Valencia yarışına Pirelli davetlisi olarak gitmesi (köşesinde yazdı), daha sonra Sabah gazetesi yazarı Metin Kalkavan'ın da aynı yarış gitmiş olması ve sonrasında sizin bu yazınız ardından Pirelli davetlisi olarak bir gazeteci grubunun yarışa gittiğini düşünmüştüm... Bunda anormal hiç bir durum göremiyorum.. Böyle büyük bir tesadüfün olması benim bu şekilde düşünmemden daha şaşırtıcı bir durum sanırım! Pirelli davetiyle yarışa gitmemiş olmanız sadece o konuda yanlış yazdığımı ortaya çıkarsada diğer yazdıklarımın aynen arkasındayım..
Benim bu yazımdaki eleştirim sizin Türkiye'de düzenlenen MotoGP'ye gitmemenizedir. "Çamur at izi kalsın" mantığıyla bir yazı yazmadım.. sadece ülkemizdeki tek tük motosiklet yazarlarının tek tük motosiklet organizasyonlarına daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum.. Bir yarışı evden izlemekle yerinden izlemek arasında ne gibi farklar olduğunu da açıklama gereği duymuyorum..
Son olarak: "bu yanıta harcadığım zamana acıyorum" ifadeniz ise bir okuyucunuz olarak beni gerçekten üzmüştür çünkü bir yazarın okuyucularına zaman harcaması ve onların eleştirilerini dikkate alması işine verdiği önemi gösterir. Size bu konuda söylemek istediğim tek şey, siz o köşeyi okuyacılarınız için mi yazıyorsunuz yoksa zorunda olduğunuz veya para kazanmak için mi yazıyorsunuz?
Bütün yazılarınızı okurum ve bu yazılarınıza yazdığım ilk eleştirimdi.. daha sonraki yazılarınızı da okuyacağım ve gerekirse yine yazacağım.. Çünkü sizin olduğu gibi(umarım) bizim de amacımız Türkiye'deki motosiklet bilincini arttırmak. Bu sebeple ben üzerime düşeni bu yolda gerektiği zaman överek gerektiği zaman da eleştirerek koymaya devam edeceğim.
Bize zaman harcadığınız içinse hiç üzülmeyin çünkü bu davranışınız diğer gazeteci arkadaşlarınızın yapamadığını yaptığınız için 30 binden fazla üyesi bulunan Türkiye'nin en büyük motosiklet konulu platformunda eminim ki takdirle karşılanacaktır.
|