Alıntı:
ilnapoli´isimli üyeden Alıntı
Yazacak bişey bulamamış yazmış gibi.. zaten forumdan aldığı kısmın yarısının motoGP'yle ne alakası var anlamadım... Türkiye'nin tek tük motosiklet yazarlarından birisi, bir de matah birşeymiş gibi yarışı oturdum evden izledim diyor.. sonra da güneşli günde niye 45 bin kişi gitmiş falan filan gibi martaval okuyor.. Geçen hafta Pirelli Valencia'ya götürdü diye bu hafta motoGP'ye gitmemiş... sen gitmezsen ilk önce kim gidecek bu yarışa... zaten bu yazdıklarında geçen hafta da superbike'a niye gittiğin anlaşıldı, Valencia'yı gezmek görmek için... Yarış için gitseydin eğer bu hafta motoGP'yi kaçırır mıydın?
Daha ne diyeyim ki ben...
|
sevgili ilnapoli kardeşim,
1 Valencia'ya Pirelli götürmedi Götürmüş olsaydı Kenan Sofuoğlu röportajının içinde Pirelli ile ilgili birkaç satır bulabilirdin...
2 Daha önce de yazdığım gibi Milliyet'in motorsporları muhabiri Murat Ağca'dır. Murat Ağca'nın MotoGP değerlendirmesini eğer gazete okuyarsan ve tercihin Milliyet ise spor sayfalarında geniş bir şekilde bulabilirdin...
3 MotoGP'ye gitmemem tamamen bir tercih meselesidir; motorsporları muhabiri olmadığım için bu konuda kimseye hesap vermem. Ve iddia ederim ki yarışı, pistte portatif, mortatif veya VIP tribünlerde oturan birçoğundan daha iyi açılardan izledim ve analiz ettim...
4 Yazdıklarım martaval değildir, martaval senin yazdıklarındır...
5 Valencia'yı gezmediğimi söyleyemeyeceğim; şansıma orada bulunduğum süre içinde hem America's Cup isimli 150 yıllık yat yarışı, hem de kentin bayramı vardı.
Daha ne diyeyim ki ben...
MÖ