Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#30)
BESTAPO

BESTAPO - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SUZUKI DL 650
Kan Grubu: AB Rh+
31-03-2007, 01:04 AM

Tabiiki istisnalar kaideyi bozmayacak ama... Kadınların genel anlamda daha kötü şöför olmalarının bence şöyle bir sebebi var.Erkekler çocukluktan itibaren sokakta top koşturarak,bilgisayar başında oyun oynayarak,ve bunun gibi erkekçe aktivitelerle farkında olmadanda olsa reflekslerini sürekli geliştirerek taze tutuyorlar.Buyüzden gerçek trafikte karşılaştığı olaylar karşısında daha çabuk tepki vererek minimum sürede maximum hareket ile trafiğe adapte oluyorlar.Erkeğin doğasında sürekli bi koşuşturma olduğundan ne kırmızı ışığa tahammülümüz var,nede sol şeritte yavaş giden bi arabaya.Tabiki geliştirilebilir özelliklerdir bunlar.Yarın yolda çok iyi bir motor sürücüsü bayanla tanışabilirim.Ama genel anlamda kanı deli akan adamların refleks isteyen işlerde daha başarılı olduğunu zannediyorum.Tabi bunlar sadece benim fikirlerim.İsterimki çok çok iyi bayan sürücüler hergün çoğalsın.Bu işe ilgileri artsın.Sadece motorda değil motorlu tüm taşıtlarda erkekler kadar sözleri geçsin.Zaten az miktarda olan iyi bayan sürücülerin de ellerinden öpülmesi gerektiğine inanıyorum